dimecres, 25 de setembre del 2013

Les diverses categories en marxa

Les categories del futbol femení al dia


A Primera divisió es va viure ja la tercera jornada de lliga, i ja es comença a veure que el FC Barcelona va entendre l'avís de la derrota a la final de la Copa Catalunya. Aquesta setmana, mantindrà el liderat a costa d'haver apallissat al Granada CF per un contundent 10-0. Les acompanyen amb tres victòries un Athletic que va guanyar al RCD Espanyol per 3-0 i un València CF que va fer el mateix resultat que les basques sobre el Transportes Alcaine. Rayo Vallecano i UD Llevant varen empatar 0-0 i queden amb 7 punts, els mateixos que té el CE Sant Gabriel, que va guanyar 5-0 al Collerenc. El Llevant les planes, per la seva part, aconsegueix la seva primera victòria a la lliga sobre l'Oviedo, per 2-1 i suma ja 4 punts per allunyar-se del descens.

La Escola Valls debuta guanyant (Foto: Francesc Fàbregas).

A Segona divisió, RCD Espanyol B derrota al filial del Sant Gabriel per 2-0 i agafa el liderat, amb 6 punts, empatat amb el Lleida Esportiu, que va vèncer al filial del Transportes Alcaine, que es posa en zona de descens. Badalona e Igualada, amb tres punts i un partit menys els segueixen desprès de derrotar 3-1 i 1-2 respectivament a UE L'Estartit i EE Guineueta (que va perdre a casa contra Igualada, 1-2), que es queden amb 3 i 0 punts, i les barcelonines tenen com a companyes a la zona baixa a les de la platja de Sant Adrià, saragossanes, i un Cerdanyola que va perdre per 3-1 al camp de l'AEM Lleida, col·locant-se fanalet vermell provisional.

En el Grup I de Primera Catalana, es va disputar la primera jornada de Lliga, amb el Molins de Rei agafant el liderat al golejar al Llevant Les Planes per 6-0, mentre que el Tortosa-Ebre guanyava al Suburense per 4-2. El Fontsanta-Fatjó queia derrotat 3-1 al camp d'un FC Santboià que ja avisa de les seves intencions d'estar a la zona alta, mentre que el Sant Cugat, aspirant a tornar a Preferent, va punxar a casa amb el Base Olèrdola empatant 0-0. També va punxar l'At. Vilafranca, perdent a casa del Vilanova per 3-0. Les que no varen fallar, van ser la Escola Valls, que en el derbi contra el Camp Clar varen guanyar per un ajustat 1-2 (Crònica).

En el Grup III de Primera Catalana, el primer liderat és per la Penya Bons Aires, desprès d'apallissar per 12-0 a l'Oar Vic en un duel de nouvinguts a la categoria. Dels teòrics favorits, Sant Pere Pescador compleix, guanyant per un còmode 9-0 al FC Pradenc i el Porqueres compleix guanyant 0-4 a Portbou. La Salle Premià venç al Sant Julià per 2-0. En canvi, Cabanes cau a casa, derrotades per 2-4 amb el FC Bàscara i el Girona FC és apallissat a Les Preses per un escandalós 9-2. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada