dimarts, 24 de setembre del 2013

Primera jornada a Primera catalana Grup II

Comença la competició amb 2 victòries i 1 empat vallesans

La primera jornada del Grup II de Primera catalana s'ha disputat el passat cap de setmana, i es comencen a veure ja en competició oficial que ens pot oferir aquesta temporada la categoria. UD La Planada, EF Montcada, CE Sant Gabriel C i CS Juan XXIII guanyen els seus partits i sumen els 3 punts. El Sant Quirze empata 2-2 a casa contra el CE Júpiter.

Zaira vigila a una rival del CE Júpiter conduïnt la pilota.

FC Sant Quirze - CE Júpiter     2-2
Debut de les vallesanes davant el seu públic, habitualment bastant abundant al municipal, i primer punt de la temporada, contra un equip on destaca de per damunt de totes Sara del Barrio, que ja al minut 6 en la primera ocasió de gol que ha tingut, ha aprofitat per fer el 0-1. 8 minuts desprès, ha aprofitat una vaselina on Elia, que avui defensava la porteria de les mussoles, no ha pogut fer res i ha fet pujar al 0-2 al marcador. Afortunadament, les escalivades en cap moment han abaixat els braços, i Zaira en un refús visitant ha disparat des de fora de l'àrea per clavar per tota l'esquadra el 1-2 al minut 36. Amb les gris-grana descol·locades encara, ha sigut Gema Pacheco que a la sortida d'un córner excel·lentment servit per Maria, la que ha posat als 40 minuts l'empat, 2-2, amb el que s'arribava al descans.

Al segon temps, molta més igualtat, però amb superioritat local, destacant sobretot el partit fet per Ivette, amb un impressionant marcatge individual sobre Sara del Barrio, a la que li ha negat el toc de pilota que la segoviana de naixement precisa per a transformar una simple jugada amb poc perill en un gol per al seu equip. Cap als últims minuts, les locals han semblat més conformistes, i amb el temps complert, Elia ha hagut de lluitar valentament una pilota amb Sara per a evitar que les visitants s'emportessin els 3 punts. Bones sensacions en el joc de les vallesanes, però segurament en unes jornades aquestes sensacions poden haver millorat.

CFJ Mollerussa - UE Tàrrega     1-1
Partit amb domini visitant, però on Lídia Huguet va aprofitar una errada de Rosa Maria per a fer el 1-0 al minut 26. A partir d'allà, l'encontre seria un autèntic bombardeig a l'àrea local per intentar aconseguir l'empat, incloent un penal desaprofitat al minut 85, fins que al minut 90, Gemma Vilariño ha aconseguit el 1-1 definitiu.

CE Seagull - EF Montcada     2-5
En principi podia semblar un debut fàcil per a les vermelles, i més encara quan al minut 27 Irene es feia en pròpia porta el 0-1, però al minut 39 Enola posaria el 1-1 al marcador, Nerea tornaria a desequilibrar un minut desprès i de nou Enola posaria un minut abans del descans la igualtat al marcador amb el 2-2 amb el que s'hi va arribar. Al segon temps, les de Montcada van treure la seva millor versió i varen tenir com a punta de llança a Adriana Domínguez, que als minuts 50, 69 i 79 va marcar tres gols per posar el definitiu 2-5 final.

FC Martinenc - UD La Planada     2-5
Interessant encontre entre FC Martinenc i UD La Planada, que es va saldar amb victòria visitant per un contundent 2-5. A la primera part les visitants varen sortir amb moltes ganes i volent ser protagonistes del partit, mentre que les locals es varen veure sorpreses per la intensitat i el bon treball de l'equip de Sabadell, que amb tres gols de Marta Tomàs i un de Sara García, els va donar una clara renta a la mitja part, amb el 1-4 al marcador, ja que pes les locals va marcar Laura Cantó.

Al segon temps, el FC Martinenc, va sortir amb més intensitat, i les visitants van esperar que les locals avancessin línies, per poder aprofitar els contracops, i així va arribar el 1-5, en una bona jugada en un contracop de tot l'equip que va finalitzar Cristina Donaire. Les vermelles, varen seguir creient en la remuntada i va tenir fins a tres ocasions molt clares, que la portera de La Planada, Leire, va aturar amb encert, però no va poder evitar el 2-5 en un cara a cara davant Laura Cantó, i així es va tencar el marcador en un bon partit amb molta intensitat i amb dos equips que volien ser protagonistes i posseidores de la pilota.