divendres, 27 de setembre del 2013

Segona jornada i primer derbi

EF Montcada i FC Sant Quirze disputaran el primer derbi vallesà de la temporada


Aquest Diumenge, 29 de Setembre, a les 18.00 hores, es disputarà al Municipal de Can Sant Joan un enfrontament entre l'equip local, la EF Montcada, i les visitants, el FC Sant Quirze, que voldran seguir sense conèixer la derrota en aquesta temporada. Serà un partit molt interessant, ja que son dos equips on més que individualitats, destaquen el bloc, sent conjunts molt treballats i amb jugadores que saben col·laborar en equip.

-

Les vermelles varen començar la lliga de manera excel·lent, guanyant i golejant en la seva visita a Badalona, on en la primera part empataven amb les locals, el CE Seagull, per 2-2, mentre que a la segona part varen treure el millor del seu joc, i combinat amb una tarda estel·lar d'Adriana Domínguez, que va marcar tres gols, varen acabar emportant-se els tres punts cap a Montcada i deixant un 2-5 en el marcador força contundent. És un equip on seria molt difícil destacar a cap jugadora, doncs a part de Roni, jugadores com la portera Davinia, Pili, Isa, les dues Nerea, Jessica León o Georgina, qualsevol jugadora pot aportar un plus a l'equip que el fa redreçar les situacions més complicades i portar endavant qualsevol partit que se'ls posi muntanya amunt. Aquesta temporada, a més, s'han reforçat amb algunes jugadores de gran qualitat com son Lorena Arnalot provinent del Sant Cugat Esport, Maria del Mar Fargas i Jennifer que varen jugar la passada temporada en el Gladiador FC o Carmen Yera, del Cerdanyola FC.

Les mussoles, en canvi, en el primer partit de Lliga, tenien a un rival que no els va posar les coses gens fàcils. Varen rebre al seu estadi a un CE Júpiter que en al quart d'hora de partit ja guanyava per 0-2. Afortunadament, un golàs de bandera de Zaira i desprès en una jugada a pilota aturada, convertida en gol per Gema Pacheco, varen igualar la balança i varen sumar el primer punt de la temporada. Les escalivades, a pesar d'alguna baixa important, mantenen en gran part el bloc de la temporada passada, però destaquen les incorporacions de Zeltia, del Bellavista-Milan, Judit Galan i Elia Ramírez, provinents del CD Badia i Aitana Romero, una jugadora amb molta projecció, que vé del CE Mercantil. Aquests fitxatges, reforçaran a un bon equip, amb jugadores com son Andrea Hidalgo, Cèlia Olmo, Lidia Rubio, Yaiza Molina, Ivette Remola, Maria Girbau, les germanes Pacheco, les Crespo, Zaira Abenza o Cris Campos entre moltes.


La Planada debuta a casa


Per la seva part, la UD La Planada juga el seu primer partit com a local el mateix Diumenge, a les 15.00 rebent a la UDA Gramenet, que no va disputar el primer partit de Lliga a casa per no tenir encara el camp disponible. Les sabadellenques volen sumar la seva segona victòria consecutiva davant un equip que no ha pogut afrontar ni la pretemporada en condicions, puix no tenien ni camp per a realitzar els seus entrenaments i ho feien a la llera del Riu Besós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada