diumenge, 20 d’octubre del 2013

CE Sabadell - CF Pallejà 0-3

Dolorosa derrota patida davant les líders

Les arlequinades rebien a les líders de la competició amb la confiança de que podrien donar la cara i posar-los les coses força difícils, i així va ser, donant una gran imatge i cedint sols a la segona part davant un equip, el CF Pallejà, que va saber demostrar per que està al capdamunt de la taula classificatòria, per acabar perdent per un dur 0-3, un marcador molt més ampli desprès del que es va veure sobre la gespa d'Olímpia.

Les arlequinades varen caure, derrotades per les líders.

La primera part començaria amb dos equips que volien portar el pes del joc, i amb les locals aconseguir més fluïdesa en el moviment de la pilota, però amb les visitants treballant molt bé les intercepcions en el mig del camp, i en l'única errada que han tingut en aquella zona, Mayo no ha pogut aprofitar-la enviant un xut per sobre la porteria pallejanenca. Quan més bonic estava el partit, la desgràcia de la lesió queia sobre Ana Aranda, que li fallaria el genoll dret i necessitaria que una ambulància la traslladés a l'hospital. Desprès de la seva evacuació, la primera part seguiria, i les opcions més clares de marcar, serien per a les arlequinades un altre xut de Mayo que sortiria lleugerament alt i una doble oportunitat de les avui vermelles, salvada primer per Inés amb l'esquerra i desprès per Tania que enviaria a córner el que semblava un gol cantat, arribant així el descans amb un just 0-0.

Al segon temps, la tònica del partit continuaria dominada per la igualtat de les dues esquadres, però al minut 51, Marta Garcia tindria la seva oportunitat de lluïr-se, fent pujar el 0-1 al marcador, i a pesar de que les arlequinades intentarien reaccionar ràpidament, el partit s'aniria desequilibrant, amb unes locals que cada cop intentaven jugar amb més rapidesa, davant un equip que anava agafant confiança en el seu joc amb el marcador a favor, i al minut 78, Alexandra Martínez, posaria el 0-2 al lluminós per al Pallejà. El CE Sabadell no deixava de creure en les seves possibilitats, i s'aniria bolcant amb el pas dels minuts a la faceta ofensiva, però serien de nou les pallejanenques, les que anotarien, al minut 85 i per mitjà de Lucia Llòpis, que demostraria la seva qualitat innata i posant el 0-3 definitiu i segellant per les visitants una victòria merescuda però excessiva en el marcador.

Derrota que deixa a les arlequinades en dotzena plaça, amb 3 punts, 10 gols a favor i 17 en contra, i la propera setmana es desplaçaran al camp del FC Santfeliuenc, fanalet vermell de la categoria.