dijous, 3 d’octubre del 2013

El Juvenil-Cadet A, a defensar la categoria

Coneixem els rivals d'una de les joies de la cantera


Comença la segona temporada del Juvenil-Cadet del CE Sabadell FC com a equip de Primera Divisió, on s'enfrontarà així als millors equips de Catalunya. Seran 15 rivals amb els que haurà de lluitar per a aconseguir de nou la permanència, en 30 apassionants jornades, però aquesta temporada, amb la experiència aconseguida i sumada de la temporada passada, amb un equip que ha registrat diversos canvis en la seva composició. Avui us donem a conèixer els rivals d'aquest equip.


Silvia Piñol, feliçment torna als camps de futbol.

Xavi Sanmiquel i Mary Mayoral seran els encarregats des de la banqueta de fer funcionar a l'equip, contra entitats temibles per el seu potencial, i que estaran lluitant per el títol de lliga, com son FC Barcelona, UE L'Estartit i RCD Espanyol. També es trobaran al quart equip que va disputar el Campionat de Catalunya la temporada passada, el Reus Deportiu, i els dos equips que aspiren també aquesta temporada a estar a dalt i jugar-la, el CE Sant Gabriel i el Vic-Riuprimer. Equips força més abastables per a l'equip arlequinat, seran el CF Pallejà, el CE Europa, CE Pubilla Casas o també l'At. Vilafranca. Dels equips que varen disputar la lliga la passada temporada, també es trobaran al CF Molins de Rei, que a pesar d'acabar la anterior campanya en 14ena plaça, de descens, al tenir un filial quedant campió del Grup I de Segona divisió, tindran aquesta plaça a Primera.

De les recent incorporades a la categoria, les arlequinades tindran com a rivals al Cerdanyola FC, que va guanyar el campionat de Segona divisió al Grup II, amb un equip que combina jugadores amb experiència a l'equip i noves incorporacions per a poder disputar amb garanties aquesta categoria. Del Grup III prové el CF Torelló, sots-campió darrera el filial del Vic-Riuprimer, i del Grup IV el Gironí CF Parroquial Santa Eugènia, un equip campió del seu grup i que sumarà una plantilla amb el millor de la seva base amb algunes incorporacions de nivell d'altres equips de la seva ciutat. Per últim, el FC Martinenc, també disputarà la Primera divisió, desprès de quedar sots-campió del seu grup V, darrera del filial del CE Sant Gabriel, que va guanyar els 22 partits del seu campionat. Aquests equips, seran els que juguin enlloc dels descendits PBB La Roca, Stoitchkov Barcelona, CE Mercantil i UE Seva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada