dimarts, 15 d’octubre del 2013

Jornada 4 a Preferent

Pallejà i Llerona encapçalen la classificació

Dos acabats d'ascendir comanden actualment la lliga de Preferent, amb plé de victòries en els quatre partits que han disputat, sent el CF Pallejà la sensació de la competició, puix que han derrotat a dos dels favorits teòrics per lluitar per el títol, UE Vic i EF Bonaire. El CE Llerona, per la seva part, ha sumat els quatre triomf davant equips que no tenen tant renom, però demostrant que la bona feina comporta bons resultats i les pot acostar al seu objectiu: la permanència.

Les arlequinades hauran de lluitar de valent.

CF Pallejà - UE Vic     2-1
Abans del primer minut de partit semblava que les locals començaven a baixar del núvol on estaven situades, quan Eli Roca feia el 0-1, però res més lluny de la realitat, ja que les locals varen començar a guanyar terreny i a ser conscients de que eren les que menys tenien a perdre en aquest partit, fins que al minut 22, Lucia Llopis feia el 1-1. La igualtat seria llavors la tònica del joc, amb un equip local molt fort i seriós defensivament i unes vigatanes que jugaven a batzegades. Al segon temps, les visitants anaven recuperant metres en el terreny de joc, però al minut 77 Carla Farré faria el 2-1 que seria ja definitiu, amb una defensa numantina local que les permet ostentar el liderat de la categoria.