dilluns, 7 d’octubre del 2013

Juvenil: CE Sabadell - Cerdanyola FC 2-1

Victòria arlequinada en el derbi de la primera jornada

Començava la temporada a Primera divisió Juvenil femení amb un derbi entre equips del Vallès Occidental, les locals, un CE Sabadell que va mantenir la passada campanya la categoria, i un Cerdanyola FC que havent aconseguit l'ascens la passada lliga, volia aprofitar la inèrcia de l'ascens amb una victòria per estrenar la divisió guanyada. Els dos equips, amb forces canvis però amb moltes millores i molt bon joc han donat un bon espectacle per als assistents avui a Olímpia.

Patri superava a Bujalance i Nerea per a fer el 1-1 (Foto: Roger Benet).

Ja als primers minuts es veuria que el partit seria entre dos equips que anirien a buscar la victòria sense compassió davant el seu rival, però serien primer les verd-i-blanques les que es posarien per davant al marcador, amb un gol, al minut 8, d'Eli de Santiago, que la passada temporada militava al FC Sant Quirze, i que aquesta ha fet el canvi a un equip que ha demostrat forces sensacions per no patir aquest curs a la màxima categoria juvenil. Amb el 0-1, les visitants dominaven el marcador, però no se sentien còmodes amb el joc que els plantejaven les arlequinades, que poc a poc s'anaven fent amb el control de la pilota i del joc, fins que al minut 28, Patri afrontaria un u contra u per acabar superant a Nerea i posar el 1-1 al marcador amb el que a pesar dels intents dels dos equips, sobretot del local, s'arribaria al temps de descans.

A la segona part, força més igualtat, però poca comoditat de les visitants, que intentaven imposar el seu estil de joc, però sense èxit, mentre que les sabadellenques, poc a poc anaven guanyant terreny i trenant jugades més perilloses, encara que no seria fins al minut 57, quan una encertada Lídia, marcaria per posar el 2-1. Llavors, les locals jugarien amb una mica més de calma i tocant la pilota amb més criteri, però les cerdanyolines posarien més intensitat en el joc, encara que l'equip no demostrava tot el joc que pot arribar a donar amb les incorporacions fetes i amb la experiència d'alguna de les jugadores que varen materialitzar el passat ascens. Els minuts anirien passant, i a pesar d'un parell d'ocasions a destacar, el marcador no es mouria, deixant els 3 punts per a les arlequinades.

Mayo celebra amb Carla la victòria final (Foto: Roger Benet).