dissabte, 26 d’octubre del 2013

La prèvia: Santfeliuenc FC - CE Sabadell FC

Important sumar per sortir de la zona baixa


El CE Sabadell visitarà el camp Municipal de Les Grasses, aquest diumenge, a les 16.30 hores, un important partit contra les locals, un Santfeliuenc FC amb molts problemes a la classificació, on es troben situades en setzena posició, encara impuntuades, amb 1 gol a favor i 26 en contra.

-
Santfeliuenc FC - CE Sabadell

Les locals la temporada passada varen quedar en segona posició en el Grup I, amb 75 punts, a 6 de les que varen ser campiones, el CF Pallejà, i sent l'equip més golejador del seu grup, amb 102 gols marcats en els 30 partits disputats, i el segon menys golejat, amb 31, i on varen brillar Estefania Cruz, que va marxar a final de temporada al Sant Vicenç AE, autora de 24 gols i la portera Cinthia Caccia, que tampoc va seguir a l'equip del Baix Llobregat, fitxant aquesta per el RCD Espanyol juvenil.

L'equip ha patit doncs molts canvis i va començar sense gairebé jugadores, amb una crisi institucional que no li va permetre poder presentar jugadores en el seu debut a Preferent al camp de la PBB La Roca, donant-lis el partit per perdut per 3-0, ni al segon partit de lliga, a casa, on el Bellavista-Milan també es va trobar sense rival, i on la federació va decretar també el 0-3. A la tercera jornada, ja varen poder-se presentar, al camp del Santa Eugènia, amb 13 jugadores, i perdent per 3-1, per perdre també, a casa a la quarta jornada contra la EF Bonaire per un contundent 0-8. La setmana passada, en la visita a Vic, varen ser apallissades per un altre imponent 9-0, suspenent-se per les lesions de 5 jugadores locals que varen deixar l'equip en quadre a final de la primera part.

La passada temporada els dos equips varen enfrontar-se en primera ronda de la Copa Catalunya, amb victòria sabadellenca, per un clar 0-3. Us en deixem la crònica: Santfeliuenc FC - CE Sabadell FC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada