dimecres, 9 d’octubre del 2013

La Segona Catalana, comença a caminar

El Grup II comença amb alguna sorpresa

Si vé les favorites per a la zona alta comencen guanyant, el CE Mercantil ensopega en el seu debut a la categoria en el derbi que va disputar al camp del CF Ripollet. L'altre equip ripolletenc, l'ADFB comença com un coet, apallissant a la UD Gornal per 9-2 i el Cèltic Les Franqueses venç i convenç al camp de Ponent de Granollers per un contundent 2-6. El Pubilla Casas, per la seva part, debuta amb un clar 4-0 sobre el CE Lliçà d'Amunt.

Maria Minguell i Alba Salguero Lluitant una pilota (Foto: Carmen Gil).

CF Ripollet - CE Mercantil     0-0
Un dels partits estrella del grup, i on l'equip visitant es presentava amb l'etiqueta de favorites per a la competició. Un cop va començar el partit, es va veure que no seria així, ja que a pesar de que les visitants varen portar el pes del joc, les vermelles en tot moment van ser un equip organitzat i varen demostrar que poden donar molta guerra aquesta temporada. Sota pals, Fer va fer un parell d'aturades de molt mèrit i els minuts varen anar passant sense moviments al marcador. Cap al final del partit, el cansament era força notori entre les locals, i fins i tot varen perdre temps en algunes jugades, però al final varen aconseguir sumar un bon punt davant un bon equip que no va saber materialitzar arribar al final del partit més senceres.

ADEFB Ripollet - UD Gornal     9-2
Les locals varen sentenciar per la via ràpida el partit, quan Raquel Corral va transformar al minut 2 un clar penal comés per la portera visitant. Al minut 10, Josefa va posar el 2-0 i Raquel va marcar tres gols per posar el 5-0 al minut 25. Josefa, Sarai i de nou Raquel varen marcar per posar un incontestable 8-0 a la mitja part. A la sortida del descans, Blanca va fer el 9-0 i va contestar Xènia a la següent jugada, amb el 9-1, i la mateixa jugadora al 55 va posar el definitiu marcador. El partit es va anar embrutant i al minut 77, hi va haver un conat de baralla que va suposar la expulsió d'una de les locals, que es posen líders provisionals a la primera jornada.