dimarts, 8 d’octubre del 2013

Primera Catalana, Jornada 3

UD La Planada i EF Montcada porten els seus 3 partits guanyats, junt amb el Sant Gabriel C

Les sabadellenques guanyen de nou, aquest cop a Mollerussa, i sumen ja 9 punts, igual que les vermelles, que desprès d'aconseguir una contundent victòria a Manresa, segueixen empatades amb el C de les de Sant Adrià del Besós, un equip format per a aconseguir l'ascens a Preferent, que guanya a casa a la UE Tàrrega. Per la seva part, a Sant Quirze, ajustada derrota local contra un altre dels equips de la part alta de la classificació, la ECF Garrigues i empat entre el Juan XXIII i el CE Júpiter a Les Arenes.

La Planada segueix al capdavant del grup (Foto: CFJ Mollerussa).

CFJ Mollerussa - UD La Planada     1-6
Pocs problemes varen tenir les sabadellenques per emportar-se els 3 punts en la seva visita a terres lleidatanes i davant un equip que va donar molt poca sensació de perill durant tot el partit. A la mitja part, el partit ja registrava un contundent 0-4 al marcador, amb gols obra de Sara, Andrea, Cristina i Aroha, i a la segona part, sols les provatures visitants i una mica més d'intensitat per les locals varen permetre que arribés el 1-4, fet per Lídia, al minut 75, però Bonsi al 82 i Marta Tomàs al 89 varen deixar el marcador en el 1-6 final. Les locals queden doncs amb 1 punt, en zona de descens i les carbassa-verd segueixen amb el plé de victòries en els partits disputats.

FC Martinenc - UDA Gramenet     6-1
Un dels partits més interessants de la jornada es va disputar al Guinardó, entre les locals, un equip que vol estar a la zona alta de la classificació, i la Grama, que si manté el nivell que va demostrar a la primera part del partit, pot donar moltes sorpreses positives a la Lliga. Mònica Pigrau al minut 8 va fer el 1-0, i Laura Guzmán va fer el 1-1 tres minuts desprès transformant un penal clar, però Laura Cantó va fer el 2-1 al minut 21. Fins a la mitja part, el partit va ser de domini local, però amb unes visitants que varen saber contrarrestar el joc de les vermelles. A la segona part, el marcador igualat va durar poc, ja que al minut 55 de nou Mònica Pigrau va fer el 3-1, i pràcticament el partit va acabar al 67 amb la expulsió d'Elvira Pech per un suposat gest al públic. Marina Meriel va sentenciar amb el 4-1 al minut 74 i Laura Cantó marcaria 2 gols més i les gramenetenques acabarien el partit amb 9 jugadores.