dimecres, 16 d’octubre del 2013

Primera Juvenil, segona jornada

Les arlequinades assalten el Penedès

Un dels resultats més destacats de la jornada, és la victòria del CE Sabadell al camp de l'At. Vilafranca per 0-2. Les vilafranquines volien començar guanyant el seu primer partit a casa, i es varen trobar amb unes arlequinades que es varen emportar els tres punts amb un gol de Maria Barrero al minut 23 i la sentència de Laia Santos al minut 79, aconseguint derrotar així a un dels equips considerats rivals de cara a la lluita per la permanència.

Les arlequinades sumen 3 punts més (Foto: Roger Benet).

De la resta de la jornada, destacar als dos equips que estan demostrant força solidesa per acabar lluitant per el títol, la UE l'Estartit, que va atropellar al FC Martinenc per un clar 6-1, amb tres gols de Virgínia Parella, i un FC Barcelona, que tot i guanyar 1-5 al camp del Santa Eugènia, va suar tinta per derrotar a les gironines. Les altres favorites per disputar el campionat de Catalunya, el RCD Espanyol va complir a la seva visita al camp del Molins de Rei, guanyant per 0-4, i les altres, CE Sant Gabriel, varen punxar, a casa, empatant amb el Vic-Riuprimer 2-2.

La sorpresa de la passada temporada, el Reus Deportiu, desprès de ser apallissades per el Barça la primera jornada, es refan, guanyant al CF Torelló per 2-0, i la que sembla que serà la sorpresa aquesta temporada, el CE Pubilla Casas, guanya al Cerdanyola FC a domicili per 1-2. Per la seva part, el CE Europa, va superar al CF Pallejà, que sembla que no acaba d'arrancar aquesta temporada per 5-3.