dijous, 17 d’octubre del 2013

Segona Catalana Grup III

La segona jornada comença a deixar clar favorits


En el grup del Vallès es comença a divisar ja els primers favorits a la lluita per l'ascens i les primeres decepcions. També la primera retirada de la temporada, ja que el Montornès Nord s'ha esborrat de la competició. Un equip que va començar-la amb 1 jugadora juvenil, 10 cadets i 1 infantil, i sense cap sènior, es veia que patirien molt durant la temporada, però ja no van ni presentar-se a la primera jornada a jugar a casa.

Thaynara (de blau), integrant de l'ADEFB Ripollet (foto: Roger Benet).


Les més bones impressions aquest principi de temporada les firmen sens dubte l'ADEFB Ripollet, líder amb dues golejades en els dos primers partits disputats i amb Raquel Corral havent marcat 9 gols (1 de penal). La ex-jugadora del RCD Espanyol està demostrant així que ha superat la greu lesió que va patir i que amb ella l'equip té un plus de qualitat per decidir els partits. L'equip també s'ha reforçat amb una central de luxe, Sarai Tortosa (ex-UE Rubí), i manté la majoria de les jugadores de la temporada passada, algunes amb projecció, com Thaynara.

Un altre equip a tenir en compte serà el CE Pubilla Casas. Un equip de base que debuta en la categoria sènior aquesta temporada, i ho fa amb un equip força jove, amb 6 juvenils a les seves files, però que son jugadores força experimentades, algunes d'elles provinents de la Escola Stoitchkov Barcelona. Lorena Fernández, la seva màxima artillera, ja va demostrar la passada temporada a Primera Juvenil tenir un guant al peu.

Resultats:
FC Can Buxeres - ADEFB Ripollet     2-7
Cèltic Les Franqueses - CF Ripollet     3-3
Lliçà d'Amunt - CF Barceloneta B     4-0
CE Mercantil - CE Pubilla Casas     0-3
UE Sant Fost - CF Poniente     0-4
UD Gornal - UD Lourdes     Aplaçat
CF Finsobe     Descansa

Classificació:
1.  ADEFB Ripollet     6 pts.
2.  CE Pubilla Casas     6 pts.
3.  Cèltic Les Franqueses     4 pts.
...
7.  CE Lliçà d'Amunt     3 pts.
8.  CF Ripollet     2 pts.
9.  CE Mercantil     1 pt.
10. FC Can Buixeres     0 pts.
...
13. CF Barceloneta B     0 pts.
14. Montornès Nord     Retirat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada