dijous, 24 d’octubre del 2013

Segona Catalana, tercera jornada

El Pubilla Casas confirma la seva candidatura a l'ascens

Les de L'Hospitalet varen guanyar per 6-2 al Cèltic Les Franqueses i agafen el liderat, ja que EFB Ripollet descansava aquesta jornada. CF Finsobe i la UD Lourdes també guanyen els seus partits i es col·loquen a la zona alta, mentre que el CF Ripollet cau a casa contra la UE Sant Fost per 0-1. El CE Mercantil, per la seva part, guanya amb solvència, per 0-6 a la seva visita al CF Barceloneta B.

Primera derrota aquesta temporada del CF Ripollet (Foto: Carmen Gil).

CF Ripollet - UE Sant Fost     0-1
Partit entre dos equips molt igualats en la majoria dels aspectes i que es va decidir per la mínima, desprès de que comencés amb força igualtat, i que en la primera ocasió clara que gaudien, les verd-i-blanques fessin el 0-1, al minut 29, obra d'Andrea. A partir d'aquell moment, el partit es va tornar de clar domini local, sols contestat per alguna perillosa sortida al contracop per part visitant. El Ripollet va tenir algunes ocasions, alguna d'elles molt clara i fins i tot alguna jugadora va reclamar un possible penal, però en els metres finals no varen estar encertades, i quan van trobar porteria, Mònica Utrilla es va lluïr per que el seu equip s'emportés els 3 punts cap al Vallès Oriental.