dissabte, 12 d’octubre del 2013

UE At. Prat - CE Sabadell. La prèvia

Quarta jornada i visita a un dels equips que està fet per acabar a la zona alta


Les arlequinades tenen aquest jornada un dur envit en la seva visita a la Unió Esportiva Atlètic Prat, un rival dur i amb una bona plantilla que sens dubte donarà moltes dificultats a les sabadellenques en cas de que vulguin puntuar. El partit es jugarà aquest diumenge, a les 12.15, al Municipal Júlio Méndez, d'El Prat de Llobregat.

-
UE Atlètic Prat - CE Sabadell FC

Les locals, rebran a les vallesanes desprès de sumar quatre punts en les tres jornades disputades, amb una victòria a la primera jornada, al camp del Santa Eugènia per un clar 1-3, una derrota a casa, contra la EF Bonaire per un ajustat 0-1 i un sorprenent empat en la seva visita a la UE Vic. La seva màxima golejadora és Míriam Sánchez, que porta ja 2 gols aquesta temporada, i que la passada en va marcar 29. Rut Castellano i Ana Ollé han marcat un gol cadascuna aquesta temporada. 

Sota pals, Marina Sanz, que compleix la seva segona temporada a l'equip és tota una garantia, per a un equip que la passada temporada va acabar en setena plaça, amb 47 punts en els 30 partits disputats, 13 partits guanyats, 8 empatats i 9 de perduts, amb 74 gols a favor i 64 en contra. A casa, va guanyar 8 dels 15 partits disputats, va recollir 4 empats i sols va perdre 3 partits. També cal destacar que no va perdre a casa fins al desè partit que hi va disputar, a la jornada 18.

Per part arlequinada, l'equip es troba en la novena plaça, amb tres punts en els tres partits que ha disputat, amb una victòria i 2 derrotes, precíssament contra els dos equips amb els que ha jugat i que varen baixar de categoria la passada temporada. Sumar algun punt seria un bon premi per seguir treballant per la permanència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada