dissabte, 5 d’octubre del 2013

Un rival complicat visita Olímpia

El CF Lloret visita Sabadell buscant els tres punts


Aquest Diumenge, 6 d'Octubre, a les 12.15 hores, el CE Sabadell FC rep al CF Lloret, just desprès del derbi vallesà juvenil, a la ciutat esportiva Olímpia, en el partit corresponent a la tercera jornada de Lliga de la categoria Preferent.

-
CE Sabadell FC - CF Lloret

Les noies de Carlos Arean i Carlos Ortega, afronten aquest partit desprès de la tranquil·litzadora victòria a casa, davant el Sant Quirze de Besora, per 4-1, i de donar una bona imatge en el seu joc. Amb una victòria i una derrota en els dos partits disputats, els 3 punts mantenen a l'equip en la zona mitja de la taula classificatòria. 

Per part del conjunt lloretenc, es presenten a Sabadell desprès d'haver guanyat a la primera jornada al camp de la EF Bonaire per 2-4 i d'haver perdut a casa contra la totpoderosa UE Vic per 0-2. Els gols d'aquesta temporada els ha marcat Ana Roman, Maldonado, Bonet i Anna Crillo. L'equip, amb 3 punts i a la zona mitja de la classificació, té com a objectiu tornar a Segona divisió nacional, categoria perdura la passada campanya.

El conjunt blanc és un equip força compacte, puix que la majoria porten moltes temporades jugant en conjunt, i algunes d'elles també havien jugat en el mateix equip fa unes quantes temporades en el Susannenc, cosa que el fa una esquadra molt compenetrada, amb uns mecanismes del joc molt ben estructurats i amb molta practicitat en el seu estil. A més, el CF Lloret manté un filial a Primera Catalana del qual puja sovint alguna jugadora, aconseguint que no es noti gent les baixes per lesió o sanció en els partits on falta alguna jugadora del primer equip. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada