diumenge, 24 de novembre del 2013

CE Llerona - CE Sabadell 4-1

Derrota excessiva per els mèrits realitzats


El Sènior Femení del Centre d’Esports Sabadell visitava aquest diumenge un Club Esportiu Llerona instal·lat a la zona mitja-alta de la classificació, amb esperances de poder arrancar algun punt per seguir posant distància sobre la zona de descens, però les noies de Carlos Arean, a pesar del bon partit realitzat, es van trobar una derrota més àmplia del que es va poder veure sobre el camp.


Patricia Bermejo va tornar a marcar per a les arlequinades (Foto: Silvia Alonso).


La primera part va començar amb les sabadellenques dominant la possessió de la pilota i tenint algunes arribades amb perill sobre l'àrea contrària, però Anabel Chamorro, al minut 26, s'internava per la banda esquerra per afusellar amb un xut molt dur a Inés. Amb el 1-0 al marcador, les locals van començar a jugar molt còmodes, esperant la contra, mentre les arlequinades van fer un gran esforç per dominar el joc. Al minut 41 l'àrbitre xiulava un penal molt rigorós per suposades mans de Marisol desprès de que Desiree Moya salvés un gol sota pals en una jugada que marcaria força el partit. Zaida no fallava, transformant-lo i s'aniria a la mitja part amb un injust 2-0.

A la segona part, el Sabadell va sortir amb més intensitat encara que va jugar al primer temps, però les locals també van adaptar-se al joc, intentant sortir al contracop amb pilotes llargues aprofitant la rapidesa de les seves davanteres, i així va arribar el 3-0, aquest cop de Núria Serra, al minut 64, mentre que les arlequinades retallarien al 76, quan Patricia Ballesteros aprofitava una passada d'Amanda per girar dintre de l'àrea i marcar un esperançador 3-1. Carlos Arean va aprofitar llavors per fer un canvi tàctic molt arriscat i a pesar de diverses ocasions que van gaudir de nou de Ballesteros, però també Gisela i Vázquez, va ser l'equip local, per mitjà de nou de Núria Serra, les que marcarien, fent a falta de cinc minuts el 4-1 definitiu amb el que es va tancar el partit.

Amb aquesta derrota, el CE Sabadell cau a la onzena posició de Preferent, amb nou punts en els nou partits que ha disputat, amb 17 gols a favor i 25 en contra, però amb un matalàs de cinc punts sobre el descens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada