diumenge, 17 de novembre del 2013

CE Sabadell - At. Riudeperes 2-0

Partit pràctic de les arlequinades que les fa seguir sumant

El CE Sabadell rebia aquest diumenge a un Athlètic Riudeperes que abans del partit li treia tres punts d'avantatge a la classificació, en un partit on puntuar era molt important per que no se'ls escapés un rival directe a la classificació i les noies conduïdes per Arean i Ortega, no varen fallar, aconseguint una victòria per 2-0 en un partit molt seriós de l'equip.

Tres punts importants per a les arlequinades.

L'encontre començava amb les sabadellenques molt actives en atac, i en una de les primeres jugades en que van trepitjar l'àrea rival, aconseguirien treure'n un córner que Gisela Vidal va llançar força tancat que la osonenca Sílvia Palau s'introduiria en la pròpia porta, fent així, al minut cinc que el Sabadell s'avancés al marcador. No van deixar les locals d'intentar ampliar el marcador, i en una altre jugada a pilota aturada, de nou en un servei de cantonada, seria Desiree Moya la que rematava per a posar el 2-0 al marcador al minut 12. Durant la primera part les ocasions se succeirien per part de les vallesanes, però sense moure's el marcador.

Al segon temps, les visitants sortien intentant portar el pes del partit, amb més voluntat que possibilitats d'aconseguir-ho, ja que el centre del camp arlequinat va estar a molt alt nivell i quan en alguna ocasió les de Calldetenes arribaven a l'àrea contrària, uns cops la defensa, altres Inés Palmiero sota pals i en una altre ocasió el travesser, van impedir que s'acurtés el marcador. En els últims minuts, tant Ruth en una bona arribada, Desiree en un altre córner com Ballesteros en un mà a mà, haurien pogut ampliar el marcador, però Macarena va estar atenta i no ho permeté.

Amb aquesta victòria, el CE Sabadell es posa en desena posició, amb nou punts en els vuit partits que ha disputat, amb 16 gols a favor i 21 en contra, i amb una renda de sis punts sobre la zona de descens.