dilluns, 4 de novembre del 2013

Juvenil B: CE Sabadell - CF Martorelles 5-1

Una excel·lent segona part, fa guanyar els tres punts a les arlequinades

Bon partit viscut el dissabte al vespre a Olímpia, entre un CE Sabadell que sortia molt motivat per poder-li dedicar la victòria a la seva segona entrenadora, Ana Aranda, lesionada fa dues setmanes en el genoll en aquest mateix terreny de joc i a la que li volien dedicar la victòria, i un CF Martorelles que volia sortir de la part baixa de la taula classificatòria. Abans del partit, es va realitzar un minut de silenci per la mort de Nil Marín, jugador del filial del Girona FC.

L'equip va tenir un bonic detall amb Ana Aranda.

Les noies de Ramón Gonzálvez sortirien amb molta intensitat, i es trobarien al davant un equip que també volia intentar jugar amb rapidesa, el que va fer que el principi del partit es tornés molt trepidant i amb un ritme força alt, amb dos conjunts que no perdien en cap moment la cara del joc, i on fins i tot l'equip visitant faria algun canvi abans de passar la meitat de la primera part per el ritme esgotador inicial. El ritme, però, aniria decaient, encara que el partit seria força atractiu, i amb alguna ocasió clara per a les arlequinades, que veien que no podien transformar-les però que no desesperarien en cap moment, arribant així a l'últim minut del primer temps on seria Míriam Martín la que marcaria el 1-0 amb el que s'arribaria al descans.

El segon temps, començaria amb les locals havent-se assentat millor sobre el camp i amb Míriam Martín repetint de nou, per fer el 2-0 al minut 47, i començant a jugar el CE Sabadell amb molt més toc de pilota i controlant més el joc. Fruit d'aquest control, arribaria al minut 64 el 3-0, obra de Neus Iglesias, que semblava sentenciar el partit, però les visitants tindrien un petit conat de reacció, quan Natàlia Campaña feia el 3-1 al minut 70. Poc duraria l'emoció al marcador, puix que dos minuts més tard Marta Mora faria el 4-1 i al minut 78, Cristina Bote tancaria el marcador fent el 5-1 definitiu.

Amb aquest resultat, l'equip suma 10 punts en els 5 partits disputats a la lliga, amb 3 victòries, 1 empat i 1 derrota, quedant a 2 punts del liderat.