dimarts, 26 de novembre del 2013

Juvenil A: CE Sabadell - FC Barcelona 0-3

Les líders guanyen suant de valent

El juvenil A rebia al FC Barcelona, líder imbatut de la categoria, un equip que havia guanyat els set partits que havia disputat fins el dissabte, i que sols havia encaixat un gol en tota la lliga, sabent que a pesar de la superioritat culé, el futbol és un esport on quan sona el xiulet inicial, es troben onze jugadores sobre el camp lluitant contra unes altres onze, i que a part de la qualitat hi ha un esperit de lluita que si se sap utilitzar, pots donar molta guerra a l'enemic.

Tot i la derrota, les arlequinades mai varen baixar els braços (Foto: Roger Benet).

El partit va començar amb el Barça intentant tocar amb criteri la pilota, però trobant-se a davant un equip que també volia l'esfèric i que lluitava per ell, intentant també practicar un joc ben trenat per arribar a l'àrea contrària, i així varen transcórrer el primer quart d'hora del partit, però quan el Sabadell semblava més centrat en el partit, arribaria el 0-1, al minut 19, obra de la migcampista Andrea Cortés. Les vallesanes, però, van seguir intentant portar el pes del joc, i es va arribar al descans amb aquesta mínima renda a favor de les blaugranes, que donava esperances a les locals de que a la segona part es pogués reconduïr el partit.

Però no va ser així. Una gerra d'aigua freda per a les sabadellenques va caure sols començar el segon temps. De nou l'ex-arlequinada Andrea Cortés, va marcar al minut 42 el 0-2 que posava molt més difícil la remuntada a les arlequinades, que poc a poc van avançar línies per intentar retallar distàncies, patint els perillosos contracops de les barcelonines, que a cada minut que passava es trobaven més còmodes amb el marcador a favor, i quan les vallesanes es varen llançar a l'atac per intentar almenys maquillar el marcador, Carla Armengol va fer, a falta de tres minuts per el final del partit, el 0-3 definitiu.

Amb aquesta derrota, les arlequinades cauen a la sisena plaça, i segueixen amb 15 punts, amb una renda de vuit punts sobre les places de descens i a sols dos punts de les posicions de Copa Catalunya. L'altre equip vallesà de la categoria, el Cerdanyola FC va caure derrotat a casa contra el CD Sant Gabriel per 0-2.