dissabte, 23 de novembre del 2013

La prèvia: CE Llerona - CE Sabadell

Duel entre dos equips amb bon futbol


Aquest diumenge, 24 de Novembre, es disputa, a les 16.00 hores el partit corresponent a la desena jornada de lliga Preferent, entre el CE Llerona i el CE Sabadell, en un partit que serà xiulat per el senyor Jorge Pertegal i que es dirimirà en les instal·lacions parroquials de Llerona, un camp enmig de la natura i amb unes vistes envejables.

-
CE Llerona - CE Sabadell FC

Aquesta jornada les sabadellenques visiten el feu del CE Llerona, un altre equip que va pujar des de Primera Catalana, en el seu cas des del grup III. A part del campionat aconseguit la temporada passada, l'equip va caure a setzens de final de la Copa Catalunya contra el CF Igualada, ara a Segona Nacional. Anteriorment va aconseguir una quarta plaça a Primera Catalana la temporada 2011-12, trobant-se en aquell grup amb el CE Sabadell, on curiosament els dos enfrontaments varen quedar en empat, 2-2. El Llerona va accedir a aquella categoria desprès d'aconseguir l'ascens des de Segona Catalana el 2010-11.

És un equip que aquesta temporada ha consolidat una plantilla molt compensada i amb molta qualitat que fins i tot l'ha permès guanyar els primers quatre partits de lliga i estar alguna jornada en segona posició, encara que actualment ocupen la cinquena plaça, amb 15 punts en els nou partits que han disputat, amb cinc victòries i quatre derrotes, amb 17 gols marcats i 17 encaixats. En el seu propi camp, han disputat quatre partits, amb tres victòries i una sola derrota, en el derbi local contra el Bellavista-Milan.

La seva màxima artillera actualment és Ana Isabel Chamorro, provinent del Bellavista-Milan aquesta temporada, amb set gols en els nou partits que ha disputat, seguit per Zaida Díaz, amb quatre gols també en nou encontres i Anna Molet, que porta tres dianes en els sis partits que ha disputat, però tots els gols concentrats en el partit contra la EF Bonaire, on va ser un autèntic malson per a la defensa verda. Cal a dir que és un equip molt perillós en totes les seves línies.

Les arlequinades, intentaran, amb el retorn de Carlos Arean a la banqueta, de Patrícia Vázquez a la gespa i de Sílvia Barcelo a la plantilla, sumar algun punt en aquest difícil camp, amb el pes que comporta les abundants e importants baixes per lesió que està patint l'equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada