dissabte, 16 de novembre del 2013

La Prèvia: CE Sabadell - At. Riudeperes

Guanyar és la millor opció


Aquest diumenge, a les 12.15 hores es disputa al Poliesportiu Olímpia de Sabadell un partit entre dos rivals directes en la lluita per escapar-se de la zona baixa de la classificació. El partit el xiularà Antonio Pinzano, assistit per els senyors Francisco Garcia i Javier Fermín.

-
CF At. Riudeperes - CE Sabadell FC

El rival, el Club de Futbol Atlètic Riudeperes, actualment està situat en onzena plaça, gràcies als nou punts que porta sumats en els vuit partits que ha disputat, on ha guanyat tres partits, amb dues victòries fora de casa, al camp del Sant Quirze de Besora i Bellavista-Milan i una al seu terreny de joc, contra el Santa Eugènia. Els altres cinc partits, els ha perdut. En aquests vuit encontres ha marcat 12 gols i n'ha encaixat 22.

L'equip de Calldetenes, doncs és el tercer amb menys gols marcats, desprès de Santa Eugènia i EF Bonaire i el el tercer més golejat, sols superat per Sant Quirze de Besora i Bellavista-Milan en aquest aspecte. La seva màxima golejadora és Mònica Lozano, de 20 anys, sortida de la cantera del FC Pradenc, i que ha passat per el Vic-Riuprimer i la UE Vic abans d'estar amb el seu actual equip, on porta aquesta temporada quatre gols, els mateixos que Carla Gardeta, una vigatana de 28 anys que sortida del futbol base de la UD Taradell compleix la seva primera temporada a l'equip provinent de l'OAR Vic. També Tani Francos en porta 3 i Piedra 1.

És un rival que practica el joc molt directe i que no es complica en la pròpia defensa, estil que la temporada passada li va permetre acabar en desena plaça, mantenint de manera força anticipada la categoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada