dilluns, 18 de novembre del 2013

Novena jornada a Preferent

El Pallejà segueix líder, descansant aquesta jornada

Les del Baix Llobregat, ara se'ls redueix la renda de punts sobre les segones, ja que varen descansar aquesta jornada, i ara porten dos punts sobre les seves immediates perseguidores, PBB La Roca i UE Vic, que varen aprofitar per retallar distàncies guanyant respectivament a Santa Eugènia i CE Llerona, en dos partits força ajustats. Destacar que aquesta jornada s'ha hagut de suspendre el partit EF Bonaire - CF Santpedor per la impressionant tromba d'aigua que va caure sobre Terrassa, que va negar el camp, en el minut 70, amb un sorprenent 1-3 al marcador.

El Santpedor va veure suspès el seu partit.

At. Prat - RCD Espanyol C     2-2
Partit força anivellat entre dos equips que van intentar jugar la pilota, i on el resultat final va ser el més just per el que es va veure sobre la gespa. Desprès d'un parell d'ocasions locals, seria Alba Murillo la que obriria el marcador amb el 1-0 al minut 22, encara que l'alegria duraria sols 4 minuts quan Carla Martínez anotaria el 1-1 que seria el que es mantindria fins al descans. A la segona part, tres minuts de joc i un penal que alguna jugadora visitant va protestar però que va semblar clar per l'àrbitre, que el va xiular i Míriam Sánchez el va transformar. El partit semblava força controlat per a les del Baix Llobregat, però les visitants varen anar guanyant cada cop més terreny i de nou un penal va fer variar el marcador, al minut 78 i transformat per Carlota Ferrer. Amb aquest 2-2, es va arribar al xiulet final en un partit força atractiu per als espectadors assistents en el Júlio Menéndez en una matinal força fresca.