dilluns, 25 de novembre del 2013

Preferent, jornada 10

El Vic recupera el liderat

Les vigatanes varen aixafar al CF Santpedor per un contundent 1-7 i combinat amb la derrota del CF Pallejà al camp del RCD Espanyol C per un exigu 1-0 es col·loquen en primera plaça, això si, sense desenganxar-se de la PBB La Roca, que va vèncer a la EF Bonaire per 3-2. A un punt, expectants, segueixen la persecució el CF Lloret, que va guanyar per 0-3 al camp de l'At. Riudeperes. A la zona baixa, Bellavista-Milan va guanyar 4-3 al Santa Eugènia i surt de la zona de descens, on hi torna la UD Sant Quirze de Besora, que descansava.

RCD Espanyol C - CF Pallejà     1-0
Les blanc-i-blaves es varen imposar en un partit que varen dominar les visitants, amb un solitari gol de Carlota Ferrer al minut 5. A partir d'aquell moment, les del Baix Llobregat es varen imposar tant en la possessió de la pilota com en el control del joc, però en cap moment varen poder batre a una segura defensa local ni a Andrea Giménez, que en les ocasions que va haver d'intervenir va demostrar ser una excel·lent portera. Els minuts varen anar transcorrent i les visitants varen veure com se'ls escapava tant el partit com el liderat, del qual estan ara a un solitari punt.