dimarts, 12 de novembre del 2013

Preferent, vuitena jornada

Amb la retirada del Santfeliuenc es sacseja la classificació.

La retirada aquesta setmana del Santfeliuenc (enllaç a notícia), provoca forces canvis a la classificació. A la zona alta, perden tres punts del partit que havien guanyat PBB La Roca, EF Bonaire, UE Vic i CF Lloret, els quatre equips que ja havien jugat contra elles i que havien sumat els tres punts, les de la Roca i Lloret per incompareixences i les egarenques i les vigatanes en el camp. A més, a la zona baixa, Bellavista-Milan perd els tres punts, que havien guanyat sense ni tant sols jugar i Santa Eugènia i CE Sabadell perden el que varen guanyar en el camp. A més, ara cada setmana hi haurà un equip que descansi, i entre aquesta circumstància i els resultats del cap de setmana trobem molts canvis a la classificació.

CE Llerona - EF Bonaire     4-1
Les egarenques varen acudir a les instal·lacions parroquials de Llerona amb la obligació de guanyar per no despenjar-se de la classificació, però no comptaven amb que Anna Molet sortís ja de titular en plena forma i els marqués el 1-0 al minut 8. A partir d'aquell moment es va veure un partit molt igualat i l'empat va venir al minut 36, amb gol de Sandra Saez i amb el 1-1 es va arribar al descans. A la segona part, poc a poc les locals varen generar cada cop més perill, i primer Molet va avisar amb un xut al pal, però desprès, al minut 67 va disparar des de la frontal, a uns 15 metres per fer el segon gol de l'equip i desprès, al minut 72, es va lluïr amb un xut des de 40 metres per fer el 3-1. El resultat el va arrodonir Ana Isabel, al minut 88 i els tres punts es varen quedar a casa amb el 4-1 final.

CF Pallejà - UD Sant Quirze de Besora     2-1
La sorpresa de la jornada va estar a punt d'aparèixer al camp de les líders, a mans d'un Sant Quirze que ocupa el fanalet vermell però que en cap moment no va demostrar-ho. La primera part va ser de clar domini local, però sense poder arribar a transformar cap de les ocasions de les que varen disposar, ja que les visitants es varen demostrar sempre ordenades en defensa. En canvi, els gols van venir al segon temps, primer varen ser les osonenques, les que al minut 51 varen inaugurar el marcador, per mitjà d'Alba Moreno, i amb el 0-1, anaven passant els minuts, amb les locals cada cop més actives en atac, fins que al minut 84, Ana Andrino va empatar el partit. Amb la moral per els núvols, al minut 89, Mireia Lluch feia el 2-1 definitiu que els donava els 3 punts davant un equip que en cap moment va demostrar ser un equip de zona de descens.