dissabte, 9 de novembre del 2013

Prèvia: CF Pardinyes - CE Sabadell

Dur test per a les arlequinades en la seva visita a Lleida


Aquest diumenge, 10 de Novembre, el CE Sabadell es desplaça a la Terra ferma per a enfrontar-se, a una original hora, les 12.35 al CF Pardinyes, en un partit corresponent a la vuitena jornada de la lliga de Preferent Femenina. El partit enfrontarà a dos equips amb objectius oposats. Les locals volen acostar-se a la zona alta, mentre que les arlequinades intentaran sumar algun punt per posar terra per enmig amb la zona baixa.

-
CF Pardinyes - CE Sabadell


Les lleidatanes rebran a les sabadellenques en una còmode sisena posició, amb set partits disputats, on han sumat ja 12 punts, aconseguits amb quatre victòries i tres derrotes, sense conèixer encara l'agredolç gust de l'empat. Porten 12 gols marcats, però 13 d'encaixats. Cal dir que com a locals, ha disputat tres partits i els ha guanyat tots, tant a la segona jornada contra el CF Santpedor per 3-2, com a la quarta, al Bellavista-Milan per un espectacular 4-3 i a la sisena jornada, amb un ajustat 1-0 sobre la EF Bonaire, un equip aspirant a estar a la zona alta.

L'equip lleidatà, compta com a màxima artillera a Anna Oriach, amb sis gols marcats aquesta temporada en els sis partits que ha disputat, comptant amb sols 1 de penal. És una extrem molt ràpida i de gran habilitat, que als seus 23 anys, sap traçar perfectament les diagonals i encarar a porta, sortida de la cantera de la UE Lleida, però que des de la temporada 2008-09 està en el Pardinyes. També tenen a Alba Suárez, exquisida tècnica i creació, que amb 24 anys, sortida de la cantera del Balafia, va passar per el CF Pardinyes i per l'AEM Lleida, abans de tornar la temporada 2007-08 al Pardinyes. 

Laura Ferran també destaca en la seva faceta golejadora i porta ja 3 gols aquesta temporada, en un equip força compensat en les seves línies de la zona de creació de perill i davantera, però que en zona defensiva pateix sovint dubtes i a vegades no té la consistència necessària per les bandes.

Per part arlequinada, la plaga de baixes farà que portin cap a Lleida a algunes jugadores de la base, que estan donant la cara amb l'equip aquest inici de temporada i fins i tot per necessitat, pot arribar a debutar el fitxatge que han fet aquesta setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada