dijous, 28 de novembre del 2013

Primera Aleví: CE Sabadell B - J. 25 Septiembre 5-0

Quan la constància i el treball donen els seus fruits

Les arlequinades rebien la visita del Juventud 25 de Septiembre, un equip que les podia empatar a punts en cas de victòria i l'equip, que bàsicament treballa sobretot els conceptes de formació, però com a tot equip també li agrada la competitivitat, es va prendre aquest partit molt seriosament, i l'acabaria traient endavant, amb un 5-0 final, demostrant les noies de Roger Domingo, ajudat per Anna Canyís i Sara Palmiero, que poden fer un gran paper en aquest campionat si s'ho proposen.

La tripleta tècnica de l'equip, Anna, Roger i Sara.

El primer quart, les sabadellenques es varen intentar apoderar de la pilota, mentre que les visitants varen ser molt serioses defensivament, aconseguint algunes recuperacions perilloses que morien vora de la porteria local, i es va veure que el partit seria força interessant, ja que els dos equips van sortir amb força intensitat. Al segon quart, en canvi, amb el pas dels minuts, el CE Sabadell es va anar apoderant de la possessió de la bola i va estar a molt alt nivell, fent combinacions molt elaborades fins que al minut 23, Ainhoa Jiménez va fer el 1-0, i cinc minuts desprès, una extraordinària passada interior de Blanca Suárez, seria rematada per Iona fent el 2-0 amb el que s'arribaria a mig partit.

Al tercer quart, els dos equips varen baixar una mica el nivell, ja que es començaria a notar, sobretot per part visitant, que tenien menys canvis a la banqueta, el desgast físic acumulat durant el partit, i el joc no era massa lluït, això si, les arlequinades marcarien el 3-0 per mitjà de Laia Aguaviva. A l'últim quart, començaria amb gol arlequinat, amb Carla Romero fent el 4-0 de penal, al minut 48, i a la següent jugada, Anna Sánchez-Arévalo faria el 5-0, que tancava el partit, encara que les rubinenques varen intentar per tots els mitjans intentar aconseguir el gol de l'honor, en un encontre on cal destacar l'actuació de Lydia Montenegro, que a pesar de no marcar, va donar una gran impressió als assistents al partit.

Amb aquest resultat, l'equip es col·loca en quarta plaça, amb 15 punts en els set partits que ha disputat, havent perdut només contra CD Sant Gabriel (terceres) i UE Sant Andreu (segones), i a sis punts del liderat, ocupat per un RCD Espanyol C que no ha cedit cap punt ni encaixat cap gol.