dimecres, 27 de novembre del 2013

Primera Catalana, Grup II, Jornada 10

Primer terç de lliga complert


Ja es comencen a veure les possibilitats de cada equip en aquesta lliga i mentre CD Sant Gabriel, ECF Les Garrigues i EF Montcada segueixen en el podi, ara és CS Juan XXIII la que es col·loca en quarta plaça mentre que la UD La Planada empata a casa i cau a la cinquena. Per la part baixa, Soses i CE Manresa agafen aire, mentre que el descens recau en Seagull, Òdena i Mollerussa de nou. 


Elia Ramírez (FC Sant Quirze, va fer un gran partit).


Lleida Esportiu B - FC Sant Quirze     0-3
El FC Sant Quirze, va guanyar heroicament al camp del Lleida Esportiu per 0-3, en un partit  on només es va poder presentar amb 11 jugadores i una suplent amb molèsties per jugar, fent un joc molt pràctic i meritori. Les noies d'Eva Olid, es varen avançar al quart d'hora, amb gol de Gema Pacheco, i varen poder anar amb el 0-2 al vestidor a la mitja part, ja que Maria Girbau va fer el 0-2 al minut 32. Al segon temps, la pilota va ser per a l'equip local i les mussoles esperaven, ordenades a darrera i amb molta serietat al mig camp i a davant, on les ajudes a la defensa varen ser constants. Cap a les acaballes del partit, de nou la experimentada Gema Pacheco va fer el 0-3, al minut 89, un resultat que deixa a les escalivades amb 16 punts, nou per sobre de la zona de descens.

UE Tàrrega - ECF Les Garrigues     1-5
Gemma Marrades i Elvira Vidal al minut quatre havien anotat ja dos gols per a les visitants, en un partit on es veia que les de Les Borges Blanques volien sentenciar ràpidament el partit. De nou Elvira al quart d'hora i Cristina Tió, a la mitja hora, varen marcar, i al descans es va anar ja amb un clar 1-4, ja que Ariadna Turull va marcar per les locals. Al segon temps, partit lent, on es van notar que els dos equips havien abaixat una mica el ritme, degut a canvis i lesions que es varen registrar en els dos contendents, i de nou Elvira al minut 74 va marcar, fent el seu tercer gol de la tarda i firmant el 1-5 final, que deixa a les liles en segona plaça per goal-average general, a tres punts del liderat i empatat amb la EF Montcada, que les supera en el goal-average particular, mentre que la UE Tàrrega es manté, per un punt, fora de la zona de descens.

Altres resultats:
CD Sant Gabriel - CD Seagull     5-0
Soses Femení - FC Martinenc     4-1
CE Òdena - EF Montcada     0-5
UD La Planada - CE Júpiter     2-2
UDA Gramenet - CS Juan XXIII     1-6
CFJ Mollerussa - CE Manresa     0-10

Classificació:
1.   CD Sant Gabriel     27 pts.
2.   ECF Les Garrigues     24 pts.
3.   EF Montcada     24 pts.
4.   CS Juan XXIII     20 pts.
5.   UD La Planada     19 pts.
6.   FC Sant Quirze     16 pts.
7.   CE Júpiter     15  pts.
8.   FC Martinenc     13 pts.
...
14. CE Seagull     7 pts.
15. CE Òdena     4 pts.
16. CFJ Mollerussa     1 pts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada