dimecres, 13 de novembre del 2013

Primera Catalana, Grup II, vuitena jornada

La Planada recupera la segona plaça


El Sant Gabriel segueix com un coet i firma la vuitena victòria en vuit jornades, i ara es comença a centrar la emoció en la segona plaça. La Planada va destrossar al Manresa amb un contundent 8-0 i recupera el segon lloc, mentre que Les Garrigues va guanyar al Martinenc per 3-2 i es posa tercer. La EF Montcada, en canvi, perd la segona plaça amb l'empat al camp del Soses, però es posa amb 18 punts, els mateixos que les seves rivals directes. 


Les Garrigues va guanyar al Martinenc en un bon partit.

ECF Les Garrigues - FC Martinenc     3-2
Les locals volien sentenciar el més ràpid possible a les seves rivals i ja al minut nou, Elvira va fer el primer gol per a elles, mentre que el segon va arribar al minut 25 per mitjà de Cristina Tió, i amb aquesta avantatge les de Les Borges Blanques es varen animar a intentar ampliar la compta golejadora de l'equip, fent lluir en diverses oportunitats a Mayol, la portera visitant, i que va ser clau per mantenir el 2-0 en el marcador fins al descans, ja que les barcelonines no varen poder arribar en cap ocasió a l'arc rival. A la segona part, les visitants es varen espavilar, fent el 2-1 Laura Cantó que posava emoció al marcador al minut 64, però set minuts desprès Anna Roset va recollir una pilota en la pròpia defensa per creuar-se el camp, trencar a les centrals rivals i fer un 3-1 molt vistós per al públic local. El partit va tornar a guanyar en emoció quan al minut 76 Ariadna Tàpia va fer el 3-2, però les locals en cap moment es van deixar sorprendre.

UD La Planada - CE Manresa     8-0
Nicole inauguraria el marcador ja al minut dos i Sara marcaria el segon al minut nou, aprofitant que les bagenques encara no s'havien recuperat del primer gol. La resta de la primera part va ser amb domini local, però les visitants no permetrien que el marcador es mogués i es va arribar al descans amb el 2-0 al marcador. Al segon temps, però, les sabadellenques varen posar molta més intensitat, fent Nicole el 3-0 al minut 49, i a partir de la mitja hora de joc, aprofitant l'enfonsament físic de les manresanes, es varen donar un festí golejador, amb una impressionant Sara que va fer 3 gols més i Marta Tomás amb 2 dianes per tancar el partit amb un escandalós 8-0, convertint-se actualment en les segones màximes golejadores del grup i posant-se en segona plaça.

Altres resultats:
Soses - EF Montcada     1-1
UE Tàrrega - CE Júpiter     1-2
CE Òdena - CS Juan XXIII     1-8
UDA Gramenet - FC Sant Quirze del Vallès     3-2
CFJ Mollerussa - CE Seagull     3-4
Lleida Esportiu - CD Sant Gabriel C     1-3

Classificació:
1.   CD Sant Gabriel C     24 pts.
2.   UD La Planada     18 pts.
3.   ECF Les Garrigues     18 pts.
4.   EF Montcada     18 pts.
5.   CS Juan XXIII     14 pts.
6.   FC Martinenc     13 pts.
7.   CE Júpiter     11 pts.
8.   FC Sant Quirze     10 pts.
9.   Lleida Esportiu     10 pts.
10. UDA Gramenet     9 pts.
11. Soses     8 pts.
12. UE Tàrrega     8 pts.
13. CE Manresa     7 pts.
14. CE Seagull     7 pts.
15. CE Òdena     4 pts.
16. CFJ Mollerussa     3 pts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada