dimarts, 19 de novembre del 2013

Primera Juvenil-Cadet

Cop d'autoritat del Cerdanyola a Torelló

Les vallesanes necessitaven una victòria davant d'un rival directe per allunyar-se de la zona perillosa i varen donar una lliçó de com remuntar i controlar un partit durant la primera part, mentre que a la segona van ensenyar que tenen nivell per mantenir-se a la categoria. Per la seva part, el CE Sabadell va patir la segona derrota de la temporada al camp del RCD Espanyol per un ajustat 1-0, un gol encaixat a falta de dos minuts per acabar el partit.

Vanessa i el Cerdanyola varen fer un bon partit.

CF Torelló - Cerdanyola FC     1-2
Malament començava el partit per a les verd-i-blanques quan van encaixar el 1-0 al minut vuit, en un gol de Maria Garrido, que semblava posar una pressió afegida a les vallesanes, que sabrien reaccionar, i apareixeria una jugadora amb força experiència, Ivet Lloansí, per aconseguir igualar el marcador al minut 20, i quatre minuts més tard, amb les locals molt tocades anímicament, Laura Bujalance faria el 1-2. Amb el control de les visitants i amb el marcador a favor, s'arribaria a la mitja part. El segon temps, seria força més lent, amb les visitants intentant adormir el partit i les locals jugant amb més cor que cap, sense combinar en la zona d'atac i quan varen arribar, tímidament a l'àrea contrària, Vanessa demostrava seguretat per aturar el perill. Amb aquest resultat, les vallesanes sumen ja nou punts i es posen tres per sobre les places de descens.