dijous, 14 de novembre del 2013

Segona Catalana, Grup III, jornada 6

La Escola de Futbol Ripollet guanya el derbi i segueix en el liderat


Les líders tenien un partit més difícil del que semblava, ja que sempre un derbi és més complicat de jugar, i rebien al CF Ripollet en el camp de l'Industrial, on acabarien guanyant per 5-0 en un partit on les visitants no varen poder estar a l'alçada per que es varen quedar sense la portera habitual. Per la seva part, Pubilla Casas i Finsobe varen guanyar els seus partits i segueixen la persecució a les líders, mentre que el CE Mercantil descansava i té el liderat a 5 punts.

El derbi ripolletenc, per a les locals.


ADEFB Ripollet - CF Ripollet     5-0
Un derbi és un derbi sempre i a pesar de que les visitants varen acudir al camp de les seves rivals sense la portera habitual, i amb Anabel González amb la responsabilitat als guants, les vermelles en cap moment varen sortir derrotades a la gespa. Sabien que la golejadora local, Raquel Corral estava lesionada i era una bona oportunitat per sumar en un camp molt complicat. Durant 24 minuts, va ser així, però Júlia Teixidó posaria el 1-0, i el partit continuaria amb atacs locals, però amb una excel·lent estructura defensiva visitant, encara que a falta de cinc minuts per al descans, seria Irene Muñoz la que es faria en pròpia porta el 2-0 amb el que s'arribaria al temps de descans.

Al segon temps, el partit, va ser de clar domini local, però amb el CF Ripollet que a pesar de rebre en els minuts 52 i 66, dos gols, el primer de Blanca Martín i el segon de la ex-CE Sabadell i ex-CD Badia Sara Retamero, va conservar l'ordre defensiu. En el minut 80, Josefa Tirado posaria el 5-0 definitiu al marcador, que perllongava per a l'Escola de Futbol la festa que va començar el vespre del divendres amb la presentació de tot el futbol base en un gran cap de setmana per a l'entitat ripolletenca.

Altres resultats:
UD Lourdes - CF Ponent     3-1
FC Can Buxeres - CE Pubilla Casas     0-3
Cèltic Les Franqueses - CE Lliçà d'Amunt     5-1
UE Sant Fost - CF Finsobe     0-5
UD Gornal - CF Barceloneta B     0-1
Descansa: CE Mercantil

Classificació:
1.   ADEFB Ripollet     15 pts.
2.   CE Pubilla Casas     15 pts.
3.   CF Finsobe     12 pts.
4.   CE Mercantil     10 pts.
5.   UD Lourdes     9 pts.
6.   UD Gornal     9 pts.
...
9.   CF Ponent     4 pts.
10. FC Can Buixeres     4 pts.
11. UE Sant Fost     4 pts.
12. CF Barceloneta B     3 pts.
13. CF Ripollet     2 pts.
14. CD Montornès Nord     0 pts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada