diumenge, 22 de desembre del 2013

CE Sabadell - Bellavista Milan 4-1

Tres punts davant un rival directe

Enfrontament directe entre dos equips que lluiten per no baixar de categoria i victòria del CE Sabadell sobre el Bellavista Milan per un contundent 4-1, encara que les noies d'Arean i Ortega han hagut de remuntar el 0-1 encaixat al principi del partit, superant també les baixes per sanció de Melania i Tania. Cal destacar que les canteranes Delia i Paola Zambrano han debutat avui amb el primer equip arlequinat.

Ballesteros va tornar a marcar en la victòria arlequinada (Foto: Jordi Romagosa).

El partit començava amb les visitants llançades en atac i a la primera oportunitat que varen tenir, al minut tres, Verónica Carrillo aprofitava un desajust defensiu per fer el 0-1. Les arlequinades estaven tocades i les seves rivals aprofitarien per jugar els seus millors minuts, però el Sabadell va començar a recuperar el centre del camp, i rutllava en atac, fins que al minut 30, Patri Ballesteros enviaria una pilota al pal i Ruth recolliria el refús per fer a plaer el 1-1. Sols set minuts desprès, de nou Ruth, marcaria el 2-1 en una preciosa vaselina i fins i tot podria marcar el seu tercer gol, però desprès de superar a la portera roig-i-negre, se li escaparia la pilota per sortir a pocs centímetres del pal esquerre, encara que les sabadellenques aconseguirien el 3-1 abans de la mitja part, per mitjà de Ballesteros, que definiria al minut 42 un contracop local.

Una sortida fulgurant de les arlequinades al segon temps, va fer que Amanda firmés el 4-1 al minut 49, en una internada per la dreta de l'atac que acabaria en gol, i les locals varen asserenar el seu joc, permetent-se combinar més i tocar més la pilota, entrant en joc les dues convocades del Juvenil-Cadet A per al partit i que debutaven oficialment amb el primer equip. Primer Paola, que va ingressar al camp a falta d'un quart d'hora per acabar el partit i desprès Delia, una prometedora portera que va veure també premiat el seu treball al club en un partit que es podia haver tancat en una gran jugada d'atac on Cosi sola davant la portera va estavellar un potent xut al travesser.

Amb aquest resultat, les arlequinades firmen ja 16 punts en els 12 partits que han disputat i se situen amb 9 punts d'avantatge sobre el descens.