dilluns, 2 de desembre del 2013

CE Sabadell - CF Santpedor 5-4

Patiment i victòria

El CE Sabadell va rebre aquest diumenge al Club de Futbol Santpedor, situat a la zona mitja de la classificació, amb la obligació de sumar els tres punts, ja que es disputaven enfrontaments directes entre equips de la zona baixa de la lliga, i les noies de Carlos Arean, no van fallar, aconseguint una victòria, per 5-4, molt treballada i amb molt patiment.

Intensitat, lluita i victòria del CE Sabadell (Foto: Silvia Alonso).

El primer temps va començar amb un equip que tenia ganes de dominar el joc i que generava algunes ocasions molt ben tallades per l'equip visitant, fins que en el minut 17, Patricia Ballesteros va obrir el marcador amb el 1-0. El partit s'igualava, però de nou, a la mitja hora justa de joc, Ruth va rebre una pilota davant la portera i la va superar amb una perfecte vaselina, fent pujar un 2-0 que sols duraria dos minuts, ja que Patricia Vázquez va marcar el 3-0 seguidament. Les blau-granes sols varen reaccionar al minut 34, marcant el 3-1 amb el que s'anava als vestidors, en una primera part on les arlequinades varen donar una excel·lent imatge.

A la segona part, però, les bagenques van sortir amb ganes de salvar el partit i ja al minut 49, Olga Castaño posava el 3-2 al marcador, contestat al minut següent per un impressionant gol de Cosi, en un xut molt dur des de la frontal de l'àrea que va convertir-se en el 4-2. El partit semblava controlat per les sabadellenques, però els últims cinc minuts de partit varen ser una bogeria. En un minut, Elena Carrillo, marcava dos gols, un en una vaselina i l'altre de cap, per empatar, posant el 4-4 al minut 88, i les visitants es varen créixer, però la banqueta arlequinada no va perdre el cap, va fer un parell de canvis tàctics, i en el descompte, Gemma Castelo va aprofitar una jugada amb molts rebots a l'àrea contrària per fer el 5-4 definitiu, que va provocar protestes visitants, tallades per l'àrbitre amb un rosari de targes.

Amb aquests tres punts, el CE Sabadell puja a la desena posició de Preferent, amb 12 punts en els 10 partits disputats, amb 22 gols marcats i 29 encaixats, i mantenint els cinc punts sobre el descens amb els que va començar la jornada.