dilluns, 23 de desembre del 2013

Juvenil-Cadet: UE Sant Andreu - CE Mercantil 2-0

Les locals guanyen un dels enfrontaments de la zona mitja de la classificació

Aquest diumenge a les 10.30 del matí el Juvenil-Cadet del CE Mercantil visitava el camp del Centenari on juga com a locals la UE Sant Andreu, en un partit on s'enfrontaven dos dels equips de la zona tranquil·la de la classificació i que es va acabar amb 2-0, victòria lògica de les locals que varen basar la seva victòria en la lluita en el mig del camp.

Natàlia Baqué va fer una gran segona part (Foto: Jordi Romagosa).

A la primera part, els dos equips van sortir a intentar aconseguir la possessió de la pilota, i aconseguir que el rival anés darrera d'ella, però cap dels dos equips demostrava excessiva profunditat en el joc per que es veiessin ocasions clares de gol, i les poques que hi varen haver, tant Laura com Élia van demostrar seguretat per evitar el gol rival. Amb el pas dels minuts, les locals van aconseguir fer-se amb més control de la pilota, fins que a falta d'un minut per el descans, Luna va fer el 1-0 que els donava a les andreuenques avantatge al marcador.

A la sortida del vestuari, el fred es va contagiar a les jugadores dels dos equips, i si bé les arlequinades intentaven atacar més, però les quatribarrades tallaven força el joc, que resultava lent i amb forces interrupcions, portant el partit cap als seus interessos, fins que Luna al minut 60 va tornar a marcar, batent aquest cop a Milenka, que va jugar la segona part, fent el 2-0. A partir d'aquí, el partit va ser de les sabadellenques, però sense que poguessin aconseguir retallar el marcador.

Així, les mercantilistes sumen 10 punts en els 10 partits que han disputat de la lliga de segona divisió Juvenil-Cadet, Grup II, però el més important és que la plantilla va sumant hores de vol conjuntes, acumulant experiència per la segona volta de la lliga.