diumenge, 15 de desembre del 2013

PBB La Roca - CE Sabadell 1-1

Les arlequinades trenquen tots els pronòstics, puntuant a casa les líders

Pocs esperaven que les arlequinades poguessin puntuar al camp del primer classificat, però les noies d'Arean van demostrar que aquest equip pot donar moltes alegries i varen arrancar un punt del camp de la PBB La Roca, aconseguint firmar un 1-1 heroic, acabant el partit amb nou jugadores.

Alegria per les arlequinades.

Les sabadellenques sortien a la gespa molt motivades i gairebé a la primera oportunitat que varen gaudir, Patrícia Ballesteros superava a l'arquera local fent al minut quatre el sorprenent 0-1, encara que l'alegria durava sols dos minuts, ja que la juvenil Lídia Molina, feia el 1-1 al minut sis. Amb l'empat, el partit començava a ser dominat per l'equip del Vallès Oriental, que portava més el pes del joc, mentre que les arlequinades es defensaven amb molt ordre e intentaven sortir en algun contracop que resultava estèril, però a partir de la mitja hora de joc, i coincidint amb una falta que Cristina González va enviar als núvols, el domini local s'aniria fent cada cop més patent, encara que s'arribava al descans amb la igualada al marcador.

El segon temps, va ser de clar domini de les de La Roca, començant per una altre bona oportunitat de falta de Cristina González al minut 51, i continuant amb la expulsió de Tania al 58, per una falta on va rebre la segona groga. Llavors, les sabadellenques van començar a defensar amb molta més intensitat, patint però demostrant que aquest equip té un gran esperit de lluita, aguantant les contínues envestides de les líders, i tenint sols dues oportunitats en el contracop. Quan s'acostava el final del partit, al minut 87, Laura Petit seria expulsada, anivellant forces, però al minut 90 Melania havia de tallar una jugada de les locals, quedant les arlequinades amb nou jugadores sobre la gespa, però aguantant el resultat i emportant-se al final el premi d'un empat molt merescut, més que per el joc, per l'actitud de l'equip.