dimarts, 24 de desembre del 2013

Preferent, jornada 13

Arriba l'aturada de nadal amb força emoció a la Lliga

La jornada començava amb al CF Pallejà a la primera posició, però amb la classificació força ajustada, però les líders empatarien a casa contra el CE Llerona, 3-3. Les segones classificades, la PBB La Roca, tenien una oportunitat d'or de recuperar el liderat, doncs, però perdien a casa del CF Lloret, que es posen terceres amb el 4-3 que han aconseguit. Ara, les líders, son la UE Vic, que va guanyar al Santa Eugènia per 3-1. Per la zona baixa, desperta la UD Sant Quirze de Besora, que va sumar tres valuosos punts derrotant per un clar 4-1 a una EF Bonaire que es complica la vida.

CF Pallejà - CE Llerona     3-3
Oportunitat d'or malaguanyada de les del Vallès Oriental, que començarien el partit aprofitant la seva primera arribada a l'àrea contrària, marcant Chamorro el 0-1 al minut 10. Repetiria Laia Margenat, als minuts 31 i 42, per posar un clar 0-3 al marcador a la mitja part que semblava sentenciar el partit en el descans. Però al segon temps, les del Baix Llobregat sortirien a mossegar i Carla Farré faria el 1-3 al minut 56 i al minut 70 Carla Garcia transformaria un penal per una traveta dintre de l'àrea que significava el 2-3. Les locals tenien la possessió de la pilota però les visitants sortien en perillosos contracops, i quan semblava que les visitants s'emportarien el gat a l'aigua, Carla Farré, al minut 86, feia el 3-3 definitiu.