dimecres, 18 de desembre del 2013

Primera Catalana, grup II

La EF Montcada segueix el ritme de les líders

Les vermelles varen salvar el difícil compromís que tenien a Santa Coloma contra la UDA Gramenet, i segueixen l'estela del CD Sant Gabriel C, un equip que sols ha perdut un partit a la competició, contra un FC Sant Quirze en ratxa que va apallissar al CE Seagull per un contundent 2-8. La UD La Planada, per la seva part, va guanyar per 3-0 a una ECF Les Garrigues que va acabar el partit amb 9 jugadores sobre el camp.

Yaiza va obrir el partit per al Sant Quirze.


CE Seagull - FC Sant Quirze     2-8
Quarta victòria consecutiva de les vallesanes i vuitena en els últims nou partits, uns registres espectaculars d'un equip que sap treballar per gaudir. Yaiza Molina feia al minut 13 el primer gol i repetia al 36 per fer el 0-2, encara que retallaria cinc minuts abans del descans Enola Fernández per arribar amb 1-2 al final de la primera part. Al segon temps, però, Gema Pacheco i Maria Girbau al minut 48 i 54 feien el 1-4, retallava sis minuts més tard Maria Garcia amb el 2-4, i apareixia el vendaval verd a l'últim quart d'hora, amb gols de Judit Galan, dos de Maria Girbau i un de Mireia Remola.


UDA Gramenet - EF Montcada     3-5
Difícil compromís de les vermelles a casa d'una UDA Gramenet que va posar contra les cordes a les vallesanes, posant-se amb el marcador favorable per 2-0 al minut 15, amb gols de Núria i Thale, però que va veure com les visitants empataven amb gols d'Adriana Domínguez i Nerea Talavera a la mitja hora de joc, per fer el 2-2, guarisme de marcador amb el que es va arribar a la mitja part. Al segon temps, Adriana repetiria al minut 62 per posar per davant al Montcada, però Anna Pavón faria el 3-3 cinc minuts més tard, resultat que sols es trencaria als últims 10 minuts amb un 3-4 materialitzat per Nerea Rodríguez i Carmen Yera per fer el 3-5 definitiu al minut 89.

Altres resultats:
UD La Planada - ECF Les Garrigues     3-0
Lleida Esportiu - CS Juan XXIII     2-0
UE Tàrrega - FC Martinenc     1-3
CE Òdena - Soses     0-3
CFJ Mollerussa - CE Júpiter     2-6

Classificació:
1.   CD Sant Gabriel C     28 pts.
2.   EF Montcada     28 pts.
3.   ECF Les Garrigues     24 pts.
4.   UD La Planada     23 pts.
5.   CS Juan XXIII     23 pts.
6.   FC Sant Quirze     22 pts.
7.   CE Júpiter     21 pts.
8.   FC Martinenc     20 pts.
...
13. UE Tàrrega     9 pts.
14. CE Seagull     7 pts.
15. CE Òdena     4 pts.
16. CFJ Mollerussa     1 pt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada