dilluns, 9 de desembre del 2013

Primera Catalana

Cap de setmana de partits recuperats


Aquesta setmana, de descans per a la majoria d'equips de competicions oficials, s'ha recuperat els partits UDA Gramenet - CE Òdena i CE Seagull - Lleida Esportiu, importants per la lluita per sortir de la zona baixa de la classificació, puix els quatre equips estan lluitant per escapar de les tres places de descens del grup. Us deixem dos petites pinzellades dels partits i com queda la classificació a la zona baixa.


El Seagull va ser derrotat per un rival directe.

CE Seagull - Lleida Esportiu     0-2
L'equip local plantejava el partit amb moltes baixes degut al cap de setmana festiu en el que es jugava, i només va poder presentar-se al partit amb 11 jugadores, sense la seva portera titular ni moltes de les jugadores habituals de l'equip, encara que va saber portar el partit al seu terreny a la primera part, on va mantenir l'ordre defensiu i molta intensitat en el mig del camp. Al descans, es va arribar amb 0-0, i molt poques ocasions de gol. En canvi, al segon temps les visitants van sortir amb les idees més clares i amb les badalonines desgastades físicament, Sheila, als minuts 63 i 67, va marcar dos gols que varen sentenciar la resistència de les marineres. Amb aquest resultat, les lleidatanes pugen fins a la onzena plaça, però el més important, és que ja treuen set punts sobre el primer equip en zona de descens, lloc ocupat precissament per el CE Seagull.

UDA Gramenet - CE Òdena     2-1
Semblava un partit fàcil per a les locals quan varen veure que les de l'Anoia es presentaven en quadre per al partit, però no va ser així. Durant el primer temps, va ser un autèntic voler i no poder per a les gramanetenques, que van tenir la majoria d'oportunitats però ni varen encertar en els metres finals ni varen poder superar a Sílvia Jorge, que va fer un parell d'intervencions de mèrit. Amb el 0-0 es va arribar al descans, que trencaria Núria Hernàndez al minut 49 per fer el 1-0, encara que les visitants van empatar, 1-1, al minut 61 per mitjà d'un penal transformat per Céspedes. Les locals van intentar per tots mitjans obrir de nou la llauna, contra un equip que es va defensar amb molta precisió, i quan tot semblava que l'empat seria definitiu, a falta de dos minuts, Alba Rescalvo feia el 2-1 que els donava els dos punts a les blaves, que es posen amb 12 punts, cinc sobre el descens, mentre que l'Òdena es queda amb quatre, cinc per sota del primer equip en salvació.

Zona de descens:
9.   Lleida Esportiu     14 pts.
10. UDA Gramenet     12 pts.
11. Soses Femení     12 pts.
12. CE Manresa     11 pts.
13. UE Tàrrega     9 pts.
14. CE Seagull     7 pts.
15. CE Òdena      4 pts.
16. CFJ Mollerussa      1 pts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada