dimecres, 11 de desembre del 2013

Segona Catalana

El Grup III es comença a definir


Quedava clar d'inici que el CE Pubilla Casas volia lluitar per l'ascens en la seva primera temporada en competició amb Sènior femení i per ara son les dominadores del grup. Per la seva part, les altres favorites eren CE Mercantil i ADEFB Ripollet, que per diverses circumstàncies, estan a la zona alta, però han perdut punts molt importants per estar al liderat. Entre aquests tres equips, s'ha col·locat el CF Finsobe, que reclamarà també la seva quota de protagonisme.


UD Gornal, l'agradable sorpresa d'aquesta lliga (Foto: UD Gornal).

CE Pubilla Casas
Temporada molt bona la que està fent l'equip de l'Hospitalet. 24 punts en els nou partits que ha disputat, amb vuit victòries, entre elles al CE Mercantil a domicili per 0-3 i al ADEFB Ripollet per un contundent 7-1 les col·loquen com a màximes aspirants al títol. La seva única derrota, va ser en el derbi contra la UD Gornal, a casa per 1-3, tant inesperada com espectacular per les visitants, que van remuntar un 1-0 d'inici.

CE Mercantil
L'inesperat inici amb empat 0-0 al camp del CF Ripollet, va venir seguit per la derrota a la segona jornada per 0-3 a casa contra les líders, Pubilla Casas, per desprès sumar una ratxa de sis victòries que les posen en segona plaça, amb 19 punts en els vuit partits que han disputat.

CF Finsobe
La sensació de la categoria. Al principi de temporada, pocs esperaven el bon rendiment que està donant l'equip de Granollers, encara que va donar mostres de les seves intencions amb un inici contundent amb dos victòries i dues golejades. A la tercera jornada, però, va perdre per 3-1 al camp del CE Mercantil i tothom esperava desprès un equip que anés sumant per estar a la zona mitja, però a part d'aquella derrota i de l'empat 1-1 a casa contra la UD Gornal, ha anat guanyant tots els seus partits, inclòs l'últim que ha disputat, per 2-1 sobre l'ADEFB Ripollet. 19 punts en vuit partits les posen terceres.

ADEFB Ripollet
Un equip que era considerat favorit per l'ascens i que està patint la duresa de la temporada, que a pesar de començar amb cinc victòries consecutives, desprès de la lesió de la davantera més efectiva, Raquel Corral, està patint per treure endavant els partits, perdent a casa del CE Pubilla Casas per 7-1, guanyant 1-0 al CF Barceloneta B i caient al camp del CF Finsobe per 2-1. 18 punts en total sumats en els 8 partits disputats.

UD Gornal
Agradable sorpresa de les hospitalenques, amb un inici poc esperançador, amb derrota 9-2 la primera jornada al camp del ADEFB Ripollet, però sabent reaccionar, amb tres victòries consecutives, inclosa l'aconseguida al derbi, al camp de les líders, CE Pubilla Casas, per 1-3 o un empat al camp del CF Finsobe per 1-1. Al camp del CE Mercantil, però van caure per 6-2, però amb la victòria sobre la UD Lourdes en partit aplaçat aquest cap de setmana per 3-2 (Video), sumen ja 16 punts en els 9 partits disputats.

Classificació:
1.   CE Pubilla Casas     24 pts.
2.   CE Mercantil     19 pts.
3.   CF Finsobe     19 pts.
4.   ADEFB Ripollet     18 pts.
5.   UD Gornal     16 pts.
6.   UD Lourdes     10 pts.
7.   FC Can Buxeres     10 pts.
8.   UE Sant Fost     10 pts.
9.   CF Ripollet     8 pts.
10. Cèltic Les Franqueses     8 pts.
11. CF Barceloneta B     6 pts.
12. CF Ponent     4 pts.
13. CE Lliçà d'Amunt     3 pts.
14. CD Montornés Nord     0 pts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada