dijous, 31 de gener del 2013

La base. Cantera arlequinada.

Equip: Aprendre a competir, lluitar i també compartir (Foto: Pedro Salado).

Juvenil A femení:
UE Seva - CE Sabadell FC     2-2
Les arlequinades visitaven a un dels equips que lluiten per sortir del descens, amb la obligació de puntuar per seguir en la zona tranquil·la i evitar que li retallessin distàncies a la classificació, i ben aviat, Marina Delgado, al minut 12 marcaria el 0-1, i a pesar de que les locals es varen treure la son de les orelles, aquesta mínima avantatge a favor de les vallesanes aguantaria fins al mig temps. A la segona part, les locals varen empatar, per mitjà de Natàlia Jordà, al minut 60, però quatre minuts desprès la menuda davantera sabadellenca Patri Bermejo va fer el 1-2, però quan les visitants ja gairebé celebraven els 3 punts aconseguits, Marta Comas, al descompte faria el 2-2 que repartia els punts. Amb aquest puntet, el CE Sabadell queda en novena plaça, amb 18 punts, i amb 8 sobre el descens.

L'altre equip arlequinat i de Sabadell, el CE Mercantil, empatava diumenge al matí, 3-3 amb el Pubilla Casas, desprès d'anar guanyant 3-0 a la mitja part, i ocupa la catorzena plaça, amb 10 punts i 1 puntet per sota de la salvació.

Juvenil B femení:
CE Sabadell FC B - CF Parets     12-0
Partit sense gaire història i pallissa monumental que es va obrir amb el gol de Marta Mora al minut 3, que posava el 1-0 al marcador, i al quart d'hora el marcador ja senyalava un clar 5-0. Les arlequinades varen anar ampliant el marcador fins arribar a la mitja part amb un definitori 8-0. A la segona part, les sabadellenques varen jugar amb menys tensió i sols un ensorrament físic i psicològic de les visitants va permetre que marquessin 4 gols més en els últims 10 minuts de partit. Les locals queden així amb 22 punts en els 13 partits que porten disputats.

Infantil A femení:
PBB Viladecans - CE Sabadell FC     0-5
Les locals, en última plaça de la classificació no havien de ser un gran escull per a les arlequinades, i ben aviat, per mitjà de Míriam Martín, al minut 6, varen fer el 0-1 que obria el marcador. Poc a poc, l'equip visitant va ser el que va portar la veu cantant sobre la gespa i va sumar els tres punts, que les col·loquen en quarta plaça, amb 28 punts i les manté a 5 de la segona plaça, ocupada per el Llevant Les Planes.

Infantil B femení:
CE Sabadell FC B - FC Matadepera    2-2
L'equip local, necessitat de victòries, rebia a l'equip que tenia just a sobre la classificació, i al qual guanyant podia empatar-lo a punts a la classificació, i a pesar de començar molt bé, marcant Marta Lora al minut 11 el 1-0 i agafant més distància al minut 49 amb un altre gol de Nerea Reyes, en 5 minuts, del 52 al 57, va encaixar dos gols de la jugadora rival Maria Bolívar, que trencava finalment l'aspiració sabadellenca per sumar els 3 punts. Amb aquest empat, el CE Sabadell queda en vuitena plaça, amb 8 punts en 13 partits i amb 1 sobre OAR Vic i UD Cirera i 2 sobre la UE Sants, els seus perseguidors.

Aleví-Benjamí-PreBenjamí A femení:
PBB La Roca - CE Sabadell FC     7-1
Les nostres visitaven el camp de les terceres classificades amb ganes de puntuar però res més començar, la màxima golejadora de l'equip local, Emma Loughman obriria el marcador i faria 4 gols en 20 minuts que posarien un 4-0 difícil de remuntar. El partit es va asserenar i les visitants varen tardar força minuts en tornar a marcar, però varen sumar 3 gols més i el gol de l'honor visitant va arribar per mitjà d'Abril del Toro. Amb aquesta derrota, el CE Sabadell seguirà en cinquena plaça amb 21 punts en els 12 partits que ha disputat.

Aleví-Benjamí-PreBenjamí B femení:
CF Igualada - CE Sabadell FC B     7-1
Les arlequinades visitaven Les Comes amb la esperança de treure quelcom positiu davant un dels equips de la part alta de la classificació, però Ona Barrón, al minut 3 va fer el 1-0, i a pesar de que les visitants varen aguantar molt bé el joc local i fins i tot varen empatar al minut 31 amb gol de Maria de Fulguencio, les igualadines varen plasmar la seva superioritat per acabar golejant a les nostres, que seguiran novenes, amb 13 punts en 13 partits disputats.

dimecres, 30 de gener del 2013

Segona Catalana, Grup 3

El CS Juan XXIII, llançades cap l'ascens (foto cedida per l'equip).

CD Badia - CS Juan XXIII     0-12
Les líders varen demostrar que van llançades cap al títol en un partit on les locals només varen poder aguantar 4 minuts, fins que Ivette Aluja va fer el 0-1, i sis minuts desprès, també va fer el 0-2. Llavors Saray Vidaña va fer el 0-3 al minut 20 i a la mitja part es va arribar amb un còmode 0-8, amb 3 gols de Vero Fernández i 2 més d'Ivette, que va fer un partit extraordinari. A la segona part, l'equip egarenc va triangular més i va practicar un joc menys directe, per marcar quatre gols més, obra de Sílvia González, de nou Ivette, que ella sola va fer una maneta i 2 gols més de Laura Arribas, quan les locals ja no els quedaven forces per aguantar el vendaval de joc que va demostrar l'equip visitant. El CD Badia queda en sisena plaça, amb 21 punts en els 13 partits disputats, i les de Les Arenes segueixen líders, amb 36 punts en els 12 partits que han jugat, sense conèixer res més que la victòria.

CE Mercantil - ADEFB Ripollet     3-5
Les locals sortien molt motivades per a guanyar i seguir molt a prop de la segona plaça de Lliga, que a final de temporada podria donar un ascens, i de seguida varen posar el 1-0, obra de Carolina al quart d'hora, per seguir dominant la major part de la primera part, sense finalitzar les oportunitats que varen tenir, però Raquel Corral va demostrar que quan s'entona és una jugadora de molta categoria i va marcar dos gols, als minuts 40 i 44 (aquest de penal) per posar el 1-2 a mitja part. Al segon temps, només sortir del vestuari, Carolina va empatar per a les locals, però Raquel Corral un minut desprès va tornar a posar en franquícia a les de Ripollet, per marcar més tard 2 gols més i fer una mà de gols, i demostrar que quan vol, és un escàndol de jugadora. Amb el 2-5, semblava que acabaria el partit, però les locals no es varen donar per vençudes fins al xiulet final i Carolina va fer el 3-5 a 3 minuts del final del partit. Les arlequinades queden quartes, amb 24 punts i a 4 punts de la segona plaça, ja que el CF Palautordera també va perdre el seu encontre, mentre que l'ADEFB Ripollet es col·loca amb 16, encadenant 3 partits seguits sumant victòries.
Dani E.S.

CF Martorelles - CF Ripollet     3-4
CF Vilamajor - UD Lourdes     1-2
CF Caldes - CF Palautordera     2-1
CE Lliçà d'Amunt - FC Palau     1-1
CE Sant Celoni -     Descansa, ja que l'Ametlla del Vallès s'ha retirat de la competició.


Classificació:

1-  CS Juan XXIII     36 punts (1 partit menys).
2-  CF Palautordera     28 pts.
3-  CF Caldes de Montbui     28 pts.
4-  CE Mercantil     24 pts.
5-  CE Lliçà d'Amunt     21 pts.
6-  CD Badia     21 pts.
7-  CE Sant Celoni     18 pts (1 partit menys).
8-  ADFB Ripollet     16 pts.
9-  FC Palau-Solità     14 pts (1 partit menys).
10-CF Ripollet     13 pts.
11-UD Lourdes     13 pts.
12-CF Martorelles     7 pts .
13-CF Vilamajor     4 pts.
14-CF Ametlla del Vallès     Retirat.

La classificació reflexa els punts retirats per la baixa de la competició del CF Ametlla del Vallès.

dimarts, 29 de gener del 2013

Dorsal 10 amb l'esport femení

La base del CE Sabadell FC femení, el futur de l'entitat (Foto: Pedro Salado).

Avui, us deixem el reportatge que va fer el programa Dorsal 10 que s'emet al Canal Terrassa Vallès els dilluns, i que ens han cedit amablement per a penjar-lo, on s'inclou el reportatge que aquest programa va fer sobre les jornades de la base del futbol femení que va realitzar el CE Sabadell FC el passat 20 de gener, i de les quals us varem parlar ja fa uns dies Jornada de Futfem a Olímpia:



Des d'aquesta web volem donar les gràcies a tots els que realitzen el programa Dorsal 10 i a tots els patrocinadors que confien en ells per a que es puguin fet aquests reportatges, que ajuden a conèixer una mica més el futbol entre les noies.

dilluns, 28 de gener del 2013

Jornada 16, Primera Catalana.

Les locals, a pesar d'errar un penal varen guanyar, a Rubí (Foto: Javier L.).

UE Rubí - UD La Planada     3-1
En el partit de les baixes, les locals eren les que patien més per a la seva situació a la taula classificatòria, i a més se'ls va complicar el partit amb un gol de Marta Tomás al minut 15 que posava el 0-1 per a les sabadellenques, encara que Marjorie al minut 26 posaria el 1-1 amb el que s'arribaria al descans desprès de que la pròpia Marjorie no pogués transformar el penal del que varen disposar el minut 40. A la segona part, en canvi, les carbassa-verd no tindrien tanta consistència defensiva i ja al minut 52 Marta Valenzuela faria el 2-1, i tres minuts desprès, Maria Clotilde faria el definitiu 3-1, que no podrien remuntar les sabadellenques a pesar de posar més futbol que les locals a l'última mitja hora de partit. Així, la UE Rubí segueix en catorzena plaça, però amb 10 punts i a 2 de la salvació, mentre que la UD La Planada, seguirà amb 24 punts en setena  posició a la categoria.

UE Tàrrega - FC Artés     2-1
Partit clau per als dos equips per allunyar-se de les places de descens, i que va començar de la pitjor manera possible per a les visitants, ja que al minut 2, rebia Cristina Valera una vermella directe per fer una falta vora de l'àrea al llançar al terra a una rival que enfilava cara a porta amb la pilota. A més, i sols 1 minut desprès, Gemma Vilariño faria el 1-0, que semblava trencar les aspiracions visitants, però al minut 18, les bagenques marcarien el 1-1, obra de Ester Rovira. Amb el domini i les oportunitats de les locals, transcorreria el primer temps, fins que al minut 42, de nou Gemma Vilariño faria el 2-1 amb el que s'arribaria al descans. A la segona part, les locals seguirien portant el pes del partit, i a pesar d'alguns atacs amb poca fé de les visitants, cap dels dos equips ampliarien el marcador. La sentència de les d'Artés va ser la expulsió de Laura Escayola per una falta fora de l'àrea tallant a una rival el camí cap a porteria. A partir d'allà, les locals es varen dedicar a fallar moltes oportunitats i el partit va morir amb el 2-1 final. Les targarines queden amb 18 punts, 8 per sobre del descens, i les bagenques amb 12, sols 2 per sobre de les places de perill.

Cerdanyola FC B - CE Manresa     2-1
UE Sant Andreu B - Soses     1-3
CF Barceloneta - FC Sant Quirze     3-1
CE Seagull - EF Montcada     2-1
FC Martinenc - CE Júpiter     4-2

Classificació:

1.   CE Sabadell     46 pts.
2.   CECF Les Garrigues     34 pts.
3.   EF Montcada     32 pts.
4.   CE Manresa     32 pts.
5.   FC Martinenc     31 pts.
6.   UE Sant Andreu B     28 pts.
7.   UD La Planada     24 pts.
8.   Soses Femení     24 pts.
9.   CE Júpiter     23 pts.
10. CF Cerdanyola B     22 pts.
11. FC Sant Quirze     21 pts.
12. UE Tàrrega     18 pts.
13. FC Artés     12 pts.
14. CE Seagull     10 pts.
15. UE Rubí     10 pts.
16. CF Barceloneta     3 pts.

diumenge, 27 de gener del 2013

CECF Les Garrigues - CE Sabadell 0-3

Gisela, destacada en un partit que dona ales al CE Sabadell.

C.E.C.F Les Garrigues     0-3     C.E. Sabadell

C.E.C.F Les Garrigues: Alba Jové, Estefania, Anna Roset, Gemma Marrades, Cristina García, Iris, Sílvia, Laura, Sònia, Cristina Tió i Alba Capdevila.

C.E. Sabadell: Pinto, Laura Heis, Desiree, Marisol, Mayo, Melania, Lola, Mati, Ruth, Gisela i Arantxa. També varen jugar: Carla López, Gemma i Judith. Convocada: Verónica.

Gols: 0-1 Lola (min. 15), 0-2 Mayo (min. 59), 0-3 Arantxa (min. 75).


De nou les noies del CE Sabadell tenien un enfrontament complicat, contra un gran equip, i un cop més donen la cara, demostrant que aquest equip té ganes d'aconseguir el títol i posant més punts de diferència sobre les segones classificades, començant el partit amb l'empenta habitual, amb molta intensitat, i amb molta concentració, puix que visitaven precíssament a les segones classificades, la CECF Les Garrigues, i sabien que les de lila no els posarien les coses fàcils. Seria al quart d'hora de partit, que Lola posaria el 0-1 al marcador rematant una passada extraordinària d'Arantxa, i donava més tranquil·litat a les vallesanes, que treballarien molt bé la intensitat defensiva per arribar amb aquesta mínima, però valuosa renda a la mitja part. 

Al segon temps, i al minut 59 de partit, Mayo pentinaria una bola posada perfectament per Gisela per a batre a la portera local i posar el 0-2 que donava mig partit a les visitants. Si el partit no estava del tot clar, seria Arantxa la que s'encarregaria de sentenciar el partit amb el 0-3 al minut 75, deixant clar per a qui serien els 3 punts, a pesar de que l'equip local en cap moment es va donar per vençut i va demostrar que és un rival a tenir en compte d'aquí a final de temporada en la lluita per l'ascens. Amb aquest resultat, el CE Sabadell FC segueix líder, però ja amb 46 punts i el CECF Les Garrigues continuarà en la segona plaça, amb 34 punts.

dissabte, 26 de gener del 2013

CECF Les Garrigues - CE Sabadell

-
CECF Les Garrigues - CE Sabadell

Partit de la jornada 16 de Primera Catalana de Futbol femení, en el seu Grup II, primer de la segona volta i que enfronta als dos primers equips de la classificació, en el camp del CECF Les Garrigues. L'encontre es disputarà aquest diumenge, 27 de Gener a les 18.30 hores, a Les Borges Blanques i xiulat per en José Maria Ribes.

Les locals afronten el partit amb el factor camp a favor i sabedores de que els cal aconseguir la victòria per retallar els 9 punts d'avantatge que té l'equip arlequinat com a líder de la classificació, però també amb la confiança de que en el seu estadi en els 8 partits que hi han disputat, no coneixen la derrota. A més, l'equip ha millorat molt físicament des de principi de temporada i Olga Roset ha sabut trobar els punts forts de l'equip per a poder treure endavant els partits difícils que s'ha anat trobant fins ara. L'equip, és a més, l'equip menys golejat de la categoria, amb sols 13 gols en contra, i a més és el segon màxim golejador, amb 52 gols a favor, sobretot a l'encert davant de porta de jugadores de gran calibre com son Cristina Tió o Gemma Marrades, que va marcar la passada setmana els 2 gols que varen donar la victòria en el derbi contra el Soses.

Les visitants, es presenten a Les Borges Blanques amb un merescut liderat desprès de no conèixer la derrota en els 15 partits de la primera volta, on han recollit 14 victòries i 1 solitari empat (a camp contrari, contra el CE Manresa). Entre els seus avantatges per aquest partit, deixant de banda els 9 punts que treuen a les rivals, és que compten amb el goal-average força a favor amb les seves rivals aquest diumenge, ja que en el partit d'anada el resultat va ser de 4-0 a favor de les arlequinades. El CE Sabadell, a més, compta amb ser l'equip màxim golejador del campionat, amb 58 gols a favor, i el segon mínim golejat, amb 14 gols rebuts. Un empat les acostaria una miqueta més al títol, però una victòria les catapultaria a un avantatge de punts molt gran.

La Planada també juga en diumenge.

La UD La Planada, per la seva part, disputa el derbi comarcal amb la UE Rubí al Municipal de Can Rosés a les 16 hores. Les visitants, amb 24 punts en els 15 partits disputats, tenen tot a favor en el seu camí cap a la permanència, en canvi, les locals, amb sols 7 punts els cal sumar amb urgència, ja que tenen ja la permanència a 5 punts, amb un FC Artés que ha sumat 6 punts en els últims 5 partits i comença a veure la llum de la tranquil·litat.

dijous, 24 de gener del 2013

Segona Catalana, Grup 3


Complida la jornada 13 de Segona Catalana, en el seu grup 3, cada cop queda més clar que el màxim candidat a l'ascens és el CS Juan XXIII de Terrassa, i que com a màxim, tindrà la oposició del CF Palautordera, que intenta seguir l'estela del potent equip egarenc, confiant en algun entrebanc del seu màxim rival e intentant sumar el màxim de punts per si a final de temporada, es repesca algun equip per omplir alguna plaça vacant a Primera Catalana.

CE Mercantil - UD Lourdes     7-1
Partit disputat en un ambient molt fred, sense pluja però amb la gespa molt ràpida per la pluja insistent que va caure la tarda del dissabte sobre la ciutat de Sabadell. Les locals, varen trobar-se a davant un equip que defensivament va fer un treball extraordinari, però que al minut 36 va encaixar el 1-0 en un gol en pròpia porta de Yaiza. Poc desprès, Andrea empataria, 1-1 per les visitants, i quan tot semblava que s'arribaria amb l'empat al descans, de nou l'empenta local i la mala fortuna visitant posarien el gol d'Olalla en pròpia porta per a les arlequinades i el 2-1 a la mitja part. A la segona part, la millor forma física local i la desmoralització visitant, varen ser claus per que el bon partit de les blau-granes es transformés en una golejada davant un equip que si bé ho va intentar, no va tenir tampoc la sort de cara.

CF Vilamajor - CF Ripollet     0-5
FC Palau Solità - CS Juan XXIII
Partit ajornat amb acord dels dos equips.

CF Martorelles - CF Ametlla del Vallès
Les visitants varen comunicar a l'equip local que no es presentarien a jugar el partit, i a l'hora del començament, l'àrbitre, Diago Castor, va comprovar aquesta absència, esperant els 15 minuts de rigor. El comitè de competició de la FCF decidirà si realitzar el partit o actuar de manera sancionadora.

CF Caldes de Montbui - ADFB Ripollet     1-3
CE Lliçà d'Amunt - CF Palautordera     1-4
CD Badia - CE Sant Celoni     4-3

Classificació:
1-  CS Juan XXIII     36 punts (1 partit menys).
2-  CF Palautordera     31 pts.
3-  CE Mercantil     27 pts.
4-  CF Caldes de Montbui     26 pts.
5-  CE Lliçà d'Amunt     23 pts.
6-  CD Badia     21 pts.
7-  CF Ametlla del Vallès     20 pts (1 partit menys).
8-  CE Sant Celoni     18 pts.
9-  FC Palau-Solità     13 pts (1 partit menys).
10-ADFB Ripollet     13 pts.
11-CF Ripollet     11 pts.
12-UD Lourdes     10 pts.
13-CF Martorelles     7 pts (1 partit menys).
14-CF Vilamajor     4 pts.

dimecres, 23 de gener del 2013

Jornada 15, Primera Catalana

Les Garrigues es posen en segona plaça (Foto: CECF Les Garrigues).

CECF Les Garrigues - Soses Femení     2-1
Partit marcat per el vent i per el fred, on va regnar la igualtat i on es va veure al llarg del partit molt joc directe, on Gemma Marrades va posar per davant del marcador a l'equip de Les Borges Blanques, al minut 23 per posar el 1-0 però que es va trobar que a punt d'arribar a la mitja part, Adriana Carmona posaria el gol per empatar 1-1 el partit per arribar amb la igualtat al descans. Al segon temps, els nervis anirien a més i el mal temps marcaria el joc, però de nou, una inspirada Gemma Marrades marcaria el 2-1 al minut 67 amb el que acabaria el partit, a pesar de que les visitants varen intentar l'empat fins a l'últim sospir. Amb aquest resultat, les locals es col·loquen segones, amb 34 punts, a 9 del liderat marcat per el CE Sabadell. Les visitants, en canvi, segueixen a la zona tranquil·la amb 21 punts a mitja lliga.

UE Tàrrega - EF Montcada     1-4
Les montcadenques segueixen demostrant que son un equip amb molts recursos i a pesar de la important baixa d'una de les seves millors jugadores, la portera Davinia, varen demostrar que poden seguir lluitant per ser un dels equips punters de la lliga, on ja s'han col·locat a sols 2 punts de la segona plaça. En el partit, Nerea Talavera va posar el 0-1 al minut 20, però les locals varen empatar per mitjà de Gemma Vilariño, al minut 35 per arribar al mig temps amb el 1-1 que deixava tot pendent per a la segona part. Al segon temps, i amb la pluja de protagonista, les visitants van posar una marxa més, Nerea Talavera va fer el 1-2 al minut 55 i Pili Pérez al 70 i Laura Cendón al 80 varen posar el 1-4 final que segueix deixant a les locals amb 15 punts, amb sols 3 de diferència sobre les seves perseguidores, FC Artés, encara que conserven els 8 punts que tenen sobre el descens directe. En canvi, les vallesanes, arriben als 32 punts, a la quarta plaça i empatades amb les terceres, CE Manresa. El liderat, però, encara està a 11 punts.

CE Seagull - FC Martinenc     1-4
CF Barceloneta - FC Artés     2-3
UE Sant Andreu B - FC Sant Quirze     3-2
Cerdanyola FC B - UD La Planada     3-4
CE Manresa - CE Júpiter     1-3

Classificació:

1.   CE Sabadell     43 pts.
2.   CECF Les Garrigues     34 pts.
3.   CE Manresa     32 pts.
4.   EF Montcada     32 pts.    
5.   UE Sant Andreu B     28 pts.
6.   FC Martinenc     28 pts.
7.   UD La Planada     24 pts.
8.   CE Júpiter     23 pts.
9.   Soses Femení     21 pts.
10. FC Sant Quirze     21 pts.
11. CF Cerdanyola B     19 pts.
12. UE Tàrrega     15 pts.
13. FC Artés     12 pts.
14. CE Seagull     7 pts.
15. UE Rubí     7 pts.
16. CF Barceloneta     0 pts.

dimarts, 22 de gener del 2013

Diumenge de futbol base femení a Olímpia

La jornada va tenir un final força dolç per als i les participants.

Aquest diumenge al matí es va celebrar la matinal de futbol femení que va comprendre diversos partits entre alguns dels nostres equips de base i els seus rivals de Lliga, i des de les 9 del matí i fins passades les 14 del migdia, s’hi van estar jugant partits.

Aquesta jornada va ser idea dels entrenadors del futbol base femení, i es varen organitzar per a intentar aconseguir fons per ajudar a pagar el viatge que vol fer la base arlequinada a la competició Donosti Cup 2013, per això es varen realitzar diversos sortejos, com un parell de pilotes cedides per la FCF, o dues entrades dobles, una pilota signada per els jugadors del CE Sabadell o una samarreta del primer equip cedides per Manuel Lanzarote, jugador molt estimat per l'afició arlequinada. 

L'acte va tenir presència d'altres jugadors del primer equip del CE Sabadell, com David de Navas, que fugint de protagonismes, el vàrem localitzar a la grada de general. En representació oficial del club, també varen ser presents directius com Joan Camps o el propi president, Joan Soteras, sense oblidar al directiu responsable del femení, Josep Guillem, que va estar allà durant tota la jornada. Per part de la FCF, a part de les càmeres que varen gravar el reportatge que tanca l'article, va assistir Consol Roca, delegada de la FCF al Vallès Occidental-Sabadell. També es varen poder veure per allà les càmeres de Dorsal 21, que ens varen comentar que farien un reportatge sobre la jornada per al programa que s'emet al Canal Terrassa Vallès i que s'emetrà previsiblement el proper 28 de Gener.

Els resultats, varen ser:
09:00 CE Sabadell Aleví-Benjamí-Prebenjamí B – CE Sant Gabriel B (Primera Divisió):    0-11
09:00 CE Sabadell Infantil-Aleví A – CE Sant Gabriel B (Primera Divisió):     4-4
10:45 CE Sabadell Cadet B – OAR Vic (Segona Divisió):     2-0     
12:30 CE Sabadell Cadet A – PBB La Roca (Primera Divisió):     3-1

També us oferim la resta de resultats de la Base, que per horaris, no varen poder participar a la diada:
CE Sabadell Aleví-Benjamí-Prebenjamí A – EF Bonaire (Primera Divisió):    9-0
CE Sant Gabriel - CE Sabadell Infantil-Aleví B  (Primera Divisió):     6-0


Video-resum de la jornada:
Extret de FCF TV.

diumenge, 20 de gener del 2013

UE Rubí - CE Sabadell 1-5

Mary Mayoral, Mayo, autora de 2 gols.

U.E. Rubí     1-5     C.E. Sabadell

U.E. Rubí: Andrea, Judith, Saray, Elena, Sara, Marta, Marjorie, Silvana, Itamar, María Clotilde i Elisabet. També varen jugar: Irene, Gina, Lorena i Susana.

C.E. Sabadell: Pinto, Peque, Gemma, Desiree, Mayo, Melania, Lola, Gisela, Arantxa, Judith i Ana Aranda. També varen jugar: Marisol, Carla López, Tania, Mati, Ruth i Sandra. Convocada: Verónica.

Gols: 0-1 Mayo (min. 5), 0-2 Itamar (pp)(min. 10), 1-2 Sara Serrano (min. 57), 1-3 Ruth (min. 76), 1-4 Mayo (min. 79), 1-5 Mati (min. 81).

Incidències: Uns 100 espectadors en un ennuvolat matí a Can Rosés.


Es plantejava un derbi del Vallès molt desigual per les posicions que els dos equips ocupaven a la taula classificatòria, i ja de bon principi es posaria per davant del marcador el CE Sabadell, amb un gol de vaselina de Mayo, al minut 5 que significaria el 0-1. Per acabar-ho d'adobar, les arlequinades marcarien el 0-2 en un servei de córner, botat per Gisela i amb tant mala fortuna que seria introduït en pròpia porta per Itamar. Amb aquest resultat i en el minut 10, les visitants es van acomodar i varen practicar un joc més tranquil i amb molt més criteri de joc, mentre que les locals, varen anar recomponent-se moralment amb el pas dels minuts i millorant el seu joc progressivament, encara que davant tenien a les líders, però sense arrugar-se en el joc. La mitja part arribaria amb aquest 0-2 al marcador i amb la possessió de la bola i control del joc per part de les arlequinades, però amb algun que altre perillós contracop rubinenc.

Al segon temps, arribaria l'emoció al municipal de Can Rosés, amb un gol de Sara Serrano que posaria un ajustat 1-2 al minut 57, i el partit entrava en una fase d'emoció, més per el resultat que per el joc, ja que el joc era força apagat, no seria fins el minut 76, que Ruth tornaria a donar la tranquil·litat a les sabadellenques, amb un autèntic golàs des de fora de l'àrea per posar el 1-3. Les locals, molt tocades, rebrien l'estocada amb el 1-4, que vingué al minut 79 amb un cop de cap de Mayo, rematant un córner. L'àrbitre també anul·laria un espectacular gol de volea  Carla López a la sortida d'una cantonada, per no haver xiulat, però el CE Sabadell sentenciaria el 1-5, al minut 81, amb un gol de Mati, que acabaria de decantar la balança per a les visitants, que s'emportaven els 3 punts per signar els 43 punts que han aconseguit en la primera volta de Lliga.

dissabte, 19 de gener del 2013

UE Rubí - CE Sabadell

-
UE Rubí - CE Sabadell FC

Aquest Diumenge, a les 11.30 a l'estadi Municipal Can Rosés de Rubí, es disputarà un dels derbis del Vallès Occidental, entre els equips de la UE Rubí i del CE Sabadell, corresponent a la 15ena jornada de Lliga de Primera Catalana, en el seu Grup II, en un partit xiulat per en Franc Cuella.

Les locals afronten el partit amb la imperiosa necessitat de puntuar, ja que es troben immerses en les places de descens, amb 7 punts sumats en els 14 partits que ha disputat, amb 23 gols a favor i 49 en contra, però sols a 2 punts de la primera plaça de salvació, lloc ocupat ara per el FC Artés, amb el que en cas d'empat, té el goal-average particular guanyat de manera provisional, ja que l'equip rubinenc va guanyar en la seva visita a l'equip del Bages per 1-4. En contra, però té que les seves màximes rivals per la permanència, visiten aquesta setmana el camp del CF Barceloneta, impuntuat fins a dia d'avui.

En canvi, el CE Sabadell es presenta a Rubí com un equip imbatut. En els 14 partits que ha disputat, n'ha guanyat 13 i sols ha deixat de celebrar la victòria en 1, que va empatar a l'estadi del Nou Congost de Manresa, davant les seves actuals perseguidores més properes, a les quals els treu 8 punts. A més, les arlequinades son les màximes golejadores de la categoria, amb 53 gols a favor, i les segones menys golejades, amb 13 gols en contra, només superades en aquest registre per la CECF Les Garrigues, equip que n'ha encaixat 12.

Els dos equips es presentaran amb la gran majoria de les seves plantilles complertes, ja que les locals recuperen a la sancionada María Clotilde que no va poder disputar la passada jornada i de les sabadellenques, només la baixa de Esther Martínez, Cosy, ex-jugadora de la UE Rubí en plena recuperació del seu trencament de clavícula, son les absències conegudes per al partit.

La ex-UE Rubí Cosy, baixa sensible per a les visitants per lesió.

divendres, 18 de gener del 2013

Jornada de Futbol Femení del CE Sabadell


El proper Diumenge, 20 de Gener tindrà lloc a la Ciutat Esportiva Olimpia una jornada totalment relacionada amb el futbol femení del CE Sabadell. Des de les 9 del matí i fins passades les 14. de migdia, s’hi estaran jugant partits.
Els horaris són els següents:

09:00
CE Sabadell Aleví-Benjamí-Prebenjamí – Sant Gabriel B (Primera Divisió).
09:00 CE Sabadell Infantil-Aleví – Sant Gabriel B (Primera Divisió).
10:45 CE Sabadell Cadet B – OAR Vic (Segona Divisió).
12:30 CE Sabadell Cadet A – PBB La Roca (Primera Divisió).
A més, hi haurà una rifa de productes arlequinats, cortesia del jugador del primer equip del CE Sabadell – i també entrenador d’un dels equips femenins – Manuel Lanzarote. Els productes a sortejar són els següents:
  • Samarreta oficial de M.Lanza 12.
  • Pilota signada per tots els jugadors de la primera plantilla.
  • Dues entrades dobles pel CE Sabadell – FC Barcelona ‘B’.
El preu del ticket serà d’ 1€ i s’inclouen 5 números. Els beneficis aniran íntegrament a sufragar el viatge dels equips femenins del club arlequinat a la Donosti Cup 2013.

Opinió sobre el femení del jugador del CE Sabadell, Manu Lanza:


No et quedis a casa, i vine a donar color, recolzar i gaudir d'una jornada totalment dedicada al futbol femení, per que el futbol femení, és il·lusió, és voluntat, son ganes, és esforç, és valor i és igualtat.


dijous, 17 de gener del 2013

Entrevista: Eli de Santiago (Part II de II).

Eli de Santiago, una de les jugadores més joves de la Lliga.

Contra quins equips tens una motivació especial? En aquests partits normalment surts amb més confiança o més nervis a la gespa?

Sempre et motiva més fer un bon partit davant d'un equip que esta per sobre de la classificació que el teu, però guanyar un partit, sigui el que sigui, i sumar els tres punts és l'objectiu quan se salta a la gespa.

Quin tipus de partit en tota la temporada creus que serà el més difícil per al teu equip?

Suposo que els partits més difícils són contra els tres primers, però no ets pots confiar mai, perquè en el món del futbol sempre pots tenir sorpreses. 

Ets la més jove de la plantilla del FC Sant Quirze. Com ho portes?

Crec que a part de ser la més jove del FC Sant Quirze, soc també una de les 2 més joves de la lliga, però ho porto força bé. Sé que haig de lluitar, treballar i sobretot aprendre de totes les meves companyes, però també haig d'aprendre de les jugadores contraries. 

Com es porta aquest salt tant gran entre haver jugat en categoria Infantil i ara jugar en categoria sènior?

Realment, és un salt molt gran i que a vegades em costa. És dur, però alhora, molt positiu i enriquidor, tant com a jugadora però també com a persona. El nostre entrenador confia molt en mi i jo amb ell, i també amb les meves companyes. Potser sense ell no podria estar on soc. 

Com ha sigut per a tu començar en un equip nou amb companyes noves? Et va costar molt l'adaptació?

La veritat, és que em va ser molt fàcil. Em vaig sentir molt ben acollida des del primer dia, i això que jo soc una persona molt tímida. Vam fer equip des del primer moment. 

Com veus el futur del futbol femení en general?

El futbol femení sempre ho té més difícil que el masculí, sobretot a Espanya, però crec que d'aquí un temps canviaran les coses com ja esta passant en altres països. L'ideal seria que arribés a ser com a Estats Units o a Suècia.

Futbolísticament, fins a on t'agradaria arribar?

A mi m'agradaria ser com Leo Messi, pero en definitiva arribaré a ser la Eli de Santiago, amb el meu esforç i el meu treball. En resum: Em sento una noia feliç, jugadora del F.C. Sant Quirze.


De nou, des d'aquesta plana, volem donar les gràcies per les facilitats, rapidesa i per totes les dades que ens ha proporcionat la pròpia entrevistara. Moltes gràcies Eli, esperem que segueixis donant la bona imatge que has donat fins ara durant tota la temporada, i que gaudeixis del nostre esport durant molts anys.

Afegit: La jugadora més jove de la Lliga segons llicències de la FCF a la categoria és na Núria Hidalgo, de la UE Tàrrega.

dimecres, 16 de gener del 2013

Entrevista: Eli de Santiago (Part I de II).


Avui entrevistem a la jugadora més jove del FC Sant Quirze i una de les jugadores més joves de la categoria, Eli de Santiago, nascuda en l'Agost de 1998 i que per tant disputa els partits de Primera Catalana, al Grup II, com una autèntica veterana, però sols amb 14 anys i havent marcat ja 3 gols en el campionat de Lliga, un d'ells contra el seu antic equip (on va estar en el futbol base), el CE Sabadell FC. Els altres dos gols els va fer contra el Cerdanyola B i la UE Rubí.

Com vas començar en el futbol?


La primera vegada que vaig començar a jugar a futbol va ser a l'escola de futbol base de Vallgorguina, el lloc on acostumo a passar els meus dies de vacances i de lleure. Desprès més seriosament vaig estar dues temporades al C.E.Sabadell F.C., i a l'acabar la temporada, vaig començar a entrenar en el F.C.Sant Quirze, que és l'equip d'on jo visc.

Com vas descobrir el futbol i com vas començar a practicar-lo?


Crec que és un esport que de ben petita em va començar a agradar. Agafava una pilota i em tornava boja jugant en comptes d'agafar una nina. Tampoc tenia antecedents a casa, va ser una cosa espontània i voluntària. De fet vaig deixar el patinatge artístic pel futbol que era el que realment m'agradava. Vaig entrar en un equip on nomes jo era l'única nena, fins que vaig fer els 12 anys i vaig a haver de buscar-me un altre equip de nenes, que va ser quan vaig arribar al C.E.Sabadell F.C..

Que és per tu el futbol?


Que es per mi el futbol? Per mi el futbol ho és tot. És el que realment em fa feliç, se que haig d'aprendre i que estic gaudint del futbol.

Quins equips creus que estaran lluitant per l'ascens? A quins veus en la lluita per el descens?


Els equips que estaran lluitant per l'ascens, jo crec que són els dos primers, el CE Sabadell i el CE Manresa, que ho estan fent molt bé, i nosaltres i altres equips lluitem per estar més amunt. Ara per ara, els tres últims de la classificació, Barceloneta, Seagull i Rubí, són els que ho porten més malament, però encara queda molta lliga a decidir.

Quina és  per a tu una major satisfacció, una assistència de gol o marcar un gol? Per que?


A vegades una bona assistència és més que marcar un gol. És un sentit d'equip, i el futbol és un joc d'equip, confiança i de molt esforç.

Clubs on ha estat Eli de Santiago:

dimarts, 15 de gener del 2013

Jornada 14, Primera Catalana

El CE Sabadell segueix trepitjant fort.

FC Artés - UE Sant Andreu B     1-1
Les locals volien sumar per seguir escapant de la zona de perill, però rebien la visita d'un equip molt perillós i que amb un joc molt atractiu però també efectiu, faria el 0-1 al minut 13, per mitjà de Georgina, però l'equip del Bages no va baixar les mans i va seguir donant la cara, conscients de que en joc està no sols els punts en cada partit, si no la permanència, i Ester Rovira faria el 1-1 al minut 36, amb el que s'arribaria al descans. A la represa, el partit seria dominat per les barcelonines, però les locals en tot moment sortien al contracop per intentar fer-se amb els 3 punts, fins que va arribar una jugada que marcaria el partit, la golejadora de les de casa, Ester Rovira donaria una patada a la visitant Marta Fernández, i aquesta es guanyaria una vermella directe per un cop de colze a la jugadora local, i el conat de baralla que es va organitzar en aquell moment, seria tallat força bé per l'àrbitre, Marc Grané, que va tenir una bona actuació. Els últims 20 minuts, van estar de domini més repartit, ja que les andreuenques varen tenir més la possessió de la pilota, però les vermelles varen tenir alguna ocasió més clara. Amb l'empat, les del Bages es col·loquen amb 9 punts, 2 sobre el descens, i les quatribarrades queden cinquenes, amb 25.
Gemma M.
Soses Femení - UE Rubí     4-1
Partit molt desigualat entre les locals, que jugaven a casa i a pesar de tenir alguna baixa, tenia a les seves principals jugadores disposades per al partit i un equip visitant que amb moltes baixes es va presentar al partit amb 12 jugadores, 2 d'elles porteres per a disputar un encontre en un Municipal de Soses que no disposava de la millor superfície de joc, ja que la seva gespa natural està notant en excés la duresa de l'hivern de Ponent. 26 minuts tardaren les locals, per mitjà de Cristina Polo, trencar la resistència de les rubinenques, i 5 minuts desprès, Pilar Gòria feia el 2-0 amb el que semblava que acabaria la primera part, però en un penal, Palau faria el 3-0 amb el que s'arribaria al descans. En el segon temps, Cristina Polo tornaria a marcar i tancaria el partit al minut 54 amb el 4-0, i no seria fins els minuts finals, que les banc-i-roges no farien el merescut gol de l'honor, per mitjà d'Elena Martorell. Les locals es posen amb 21 punts en 14 jornades, lluny del descens, i les vallesanes segueixen en descens directe, amb 7 punts.

EF Montcada - CF Barceloneta     3-1
CE Júpiter - CE Seagull     5-3
FC Sant Quirze - CECF Les Garrigues     0-6
FC Martinenc - UE Tàrrega     7-1

Classificació:


1.   CE Sabadell     40 pts.
2.   CE Manresa     32 pts.
3.   CECF Les Garrigues     31 pts.
4.   EF Montcada     29 pts.    
5.   UE Sant Andreu B     25 pts.
6.   FC Martinenc     25 pts.
7.   Soses Femení     21 pts.
8.   FC Sant Quirze     21 pts.
9.   UD La Planada     21 pts.
10. CE Júpiter     20 pts.
11. CF Cerdanyola B     19 pts.
12. UE Tàrrega     15 pts.
13. FC Artés     9 pts.
14. CE Seagull     7 pts.
15. UE Rubí     7 pts.
16. CF Barceloneta     0 pts.

dilluns, 14 de gener del 2013

UD La Planada - CE Manresa 2-2

UD La Planada, caràcter, actitud i valors son les armes per donar sorpreses en aquesta lliga.

U.D. La Planada     2-2     C.E. Manresa

U.D. La Planada: Begoña, Sara Garcia, Judit, Marta Tomàs, Alba, Bonsi, Verónica, Nadia, Andrea, Arantxa Tobal i Maria Michi. També han jugat: Sheila i Diana. No ha saltat al camp la portera suplent Ivet.

C.E. Manresa: Mireia, Júlia, Sara Bergadà, Laura, Corominas, Ana Isabel, Tamara, Alexandra, Padilla, Zaida i Sara Avellan. També han jugat: Eva i Amanda.

Gols: 0-1 Sara Bergadà (min. 28), 1-1 Maria Michi (min. 40), 1-2 Amanda (min. 46), 2-2 Sara Garcia  (min. 54).

Incidències: Uns 100 espectadors al Municipal de La Planada-Can Deu. Tarda freda i rectangle del joc força dur per la pluja del matí.


Un autèntic partidàs el que es va viure el diumenge a la tarda al camp Municipal La Planada-Can Deu, amb un equip local, la UD La Planada, un equip que encara que tingués 13 punts sobre la zona de descens, i la permanència força encaminada, lluita partit darrera partit per demostrar que tenen voluntat d'agradar i donar alegries als seus aficionats, i un CE Manresa que estava obligat a sumar els 3 punts si no volia que un altre equip de Sabadell, el CE Sabadell s'escapés encara més al capdavant de la classificació. El partit va començar amb les locals molt ben plantades sobre el rectangle de joc, cuidant sobretot les posicions defensives i donant-se sols alegries en forma de contraatacs en moments puntuals amb molta cautela, encara que seria l'equip del Bages el que trencaria l'empat inicial, amb un gol de Sara Bergadà al minut 28 que posaria el 0-1 al marcador. Llavors, les locals es varen estirar, fins que al minut 40, la capitana carbassa-i-verda, Maria Michi posava el 1-1 al marcador amb el que s'arribaria al descans.

Al segon temps, i sense temps gairebé de posicionar-se sobre el camp, Amanda Fernández, posaria al minut 46 el 1-2 al marcador, però les sabadellenques no s'han arrugat i al minut 54 Sara Garcia ha fet el 2-2. Llavors, els dos equips han apujat el ritme de joc, i la intensitat ha anat pujant a mesura que passaven els minuts de joc, amb continues anades i vingudes, fins que en els minuts finals, les visitants s'intentaven bolcar sobre l'àrea local i en una bona jugada de les del nord de Sabadell, les manresanes han comés un clar penal, al minut 87, en una jugada on s'ha organitzat una petita picabaralla i on l'àrbitre, Paula Lindez, ha vist una clara empenta a  Judit Hurtado, per part de la manresana Ana Isabel Jiménez, que s'ha guanyat una merescuda tarja vermella, podent ser encara pitjor les conseqüències d'aquesta jugada, ja que la jugadora visitant ha xutat una pilota contra la banqueta local, però les locals en cap moment s'han deixat provocar i el joc ha pogut continuar. El penal, s'ha fallat, i el partit, amb tensió i alguna protesta, ha acabat amb aquest empat, 2-2. 

Aquest resultat, deixa a les locals en una digne novena plaça, amb 21 punts en les 14 jornades disputades i amb 14 punts sobre la zona de descens, marcant un camí amb pas ferm cap a la permanència, i que a més deixa a les visitants amb 32 punts en els 14 partits disputats, en segona plaça i ja amb 8 punts menys que el CE Sabadell líder i sols 1 punt per sobre de les terceres classificades, el CECF Les Garrigues.

Gemma M i Javier L.