diumenge, 28 d’abril del 2013

El campionat ha d'esperar

La Planada i Sabadell han hagut de suspendre el partit ja que el camp no estava en condicions per a la disputa de l'encontre


Degut a les pluges dels últims 4 dies, el partit que s'havia de disputar entre la UD La Planada i el CE Sabadell, s'ha hagut de suspendre. Els esforços de l'equip local de que el camp estigués en condicions per disputar el partit, han sigut en va i l'àrbitre, Alonso Garcia ha suspès el partit d'acord amb els dos equips.

Ara cal esperar que els dos equips trobin un dia apropiat per a disputar el partit.

dissabte, 27 d’abril del 2013

Derbi de Sabadell amb molt en joc

Aquest diumenge es disputa el derbi de Sabadell, entre la UD La Planada i el CE Sabadell


El futbol femení sabadellenc té una cita important aquest diumenge, 28 d'Abril, a les 16 hores, al Municipal de La Planada - Can Deu, on els dos equips volen els 3 punts, les locals per seguir somniant amb arribar a aconseguir una cinquena plaça històrica, desprès de començar la temporada amb l'objectiu de la salvació, i les visitants, un conjunt arlequinat que amb la victòria aconseguiria el títol de la categoria i l'ascens a Preferent.



Segona Catalana: CF Ripollet - Caldes de Montbui CF 2-1

El Ripollet trenca les esperances de les calderines per seguir lluitant per la segona plaça


Aquesta setmana, s'ha disputat la Jornada 24 de Segona Catalana, en el seu grup 3, i un dels partits amb més en joc, era el que disputaven C.F. Ripollet i Caldes de Montbui C.F., ja que les visitants sumant els 3 punts i davant la previsible derrota del C.F. Palautordera a casa contra les líders invictes, CS Juan XXIII, es podien arribar a col·locar a 3 punts de la segona plaça, tenint encara dos partits per jugar. Així, el passat diumenge 21 d’abril va tenir lloc, al municipal de Ripollet, aquest partit.



divendres, 26 d’abril del 2013

Entrevista a Vanessa Quesada, jugadora del Sant Andreu (II de II)

"Contra més bo és l'equip i més important és el partit, més motivació hi ha"


Davant de quins equips tens una motivació especial? En aquests partits normalment surts amb més confiança o més nervis a la gespa?

Contra més bo és l'equip i més important és el partit, més motivació hi ha. Però a vegades els nervis et traïcionen. Normalment jugo amb nervis tots els partits però intento que això no influeixi en el meu joc.

dijous, 25 d’abril del 2013

Entrevista a Vanessa Quesada, jugadora del Sant Andreu (I de II)

Cantera, identificació amb el club, treball per a la institució. En resum, una jugadora amb cor andreuenc


Va ser a la temporada 2005-06 quan la protagonista de la nostre entrevista d'avui, va començar a jugar a la U.E. Sant Andreu, a futbol-7. A la següent temporada, la 2006-07, les seves qualitats ja la van fer jugar en el filial andreuenc, a futbol-11, a Segona Catalana i fins i tot ha debutat i jugat alguns partits en l'equip de Segona Divisió nacional
durant la temporada 2010-11, en la qual també va celebrar l'ascens del seu equip, el filial, a Primera Catalana.

dimecres, 24 d’abril del 2013

Juvenil-Cadet: EF Barberà-Andalucía - CE Sabadell B 2-2

Un empat, que deixa a les locals sense gairebé opcions d'arribar a la segona plaça


Aquest passat diumenge al matí, la EF Barberà-Andalucía es jugava una de les seves últimes opcions per a aconseguir seguir lluitant per una ja llunyana segona plaça que les podia fer pujar a Primera divisió, i a pesar de que encara hi han opcions, l'empat contra les arlequinades les deixa ja molt lluny d'un premi al treball de tota una temporada.


dimarts, 23 d’abril del 2013

El Sabadell, amb el títol a tocar

Les arlequinades varen patir per superar al Júpiter, i Les Garrigues no varen fallar, però tot es posa de cara per les sabadellenques


Jornada 26 i emocions en la majoria de partits amb ascens, copa Catalunya o descens en joc, en una categoria que tot i que sols li queden 4 jornades per acabar, té encara tot per decidir per dalt i per a baix.

dilluns, 22 d’abril del 2013

Juvenil-Cadet A. Es complica la permanència

El Juvenil Cadet A del CE Sabadell, perd a casa contra el CE Europa, 2-3


El cansament de la temporada i les baixes de les dues porteres de la plantilla, comencen a pesar en les cames de les jugadores i es perd un partit contra un rival directe, que fa un partit pràctic i sense complicacions i s'emporta els 3 punts d'Olímpia en un matí de diumenge on el sol i la bona temperatura presideixen un partit molt atractiu per als espectadors que hi varen ser presents.

diumenge, 21 d’abril del 2013

Saben patir per guanyar

El Centre d'Esports aconsegueix una nova victòria, per 3-1, davant un equip que li ha posat les coses molt difícils


Ja des del principi del partit, s'ha vist que el CE Júpiter no vindria a Olímpia a prendre's el partit com a un tràmit tenint la salvació ja aconseguida i sense possibilitats d'arribar a aconseguir l'ascens, i s'ha mostrat un equip compacte en defensa, que intentava treure la bola jugant amb sentit e intentant aprofitar la velocitat i la qualitat que té en zona d'atac, mentre que el CE Sabadell es veia amb més nervis, amb un excessiu mal d'altura al veure's amb l'objectiu de l'ascens tant a prop, i no acabaven de poder rematar les jugades fabricades per el mig del camp. 


Les arlequinades han frenat a la màxima golejadora del grup.

dissabte, 20 d’abril del 2013

Un rival incòmode

El Centre d'Esports rep avui a un rival difícil i que al principi tenia com a objectiu l'ascens de categoria


Aquest Dissabte, 20 d'Abril, a les 20 hores i al Poliesportiu Olímpia de Sabadell, es disputa el partit corresponent a la jornada 26 entre les locals, el CE Sabadell FC i el CE Júpiter, en un partit que serà xiulat per la col·legiada Leyla Villalobos.


-

dimecres, 17 d’abril del 2013

Juan XXIII celebra el títol

A Segona Catalana ja es coneix el campió del Grup III i per tant el primer equip que puja de categoria


El CS Juan XXIII de Les Arenes de Terrassa, celebra el seu títol amb una golejada sobre les seves rivals i aconsegueix un ascens de rècord, puix actualment, porten els 21 partits disputats comptats amb victòries, amb 173 gols marcats i sols 5 d'encaixats. Ara els queden 3 partits més on poden acabar de fer uns números d'escàndol i on poden ser jutgeses de la competició, ja que aquesta propera setmana, visiten el camp de les segones classificades, un CF Palautordera que necessita la victòria per aconseguir assegurar una segona plaça que els pot donar l'ascens com a un dels millors segons classificats de la categoria. Desprès tenen un altre desplaçament a les faldes del Montseny, amb la visita al CE Sant Celoni, i tancaran la Lliga rebent al FC Palau Solità i  Plegamans, en el que serà una nova festa d'homenatge per l'ascens.


dimarts, 16 d’abril del 2013

Jornada 25 i tot per decidir

El Rubí sorprèn i empata amb el Martinenc, que perd la tercera plaça i el Tàrrega dona la talla i suma 3 punts d'or.



El CE Sabadell segueix caminant cap al títol, amb una nova victòria i segueix mantenint els 9 punts respecte a la segona plaça, ocupada per un CECF Les Garrigues, que no perd l'esperança mentre matemàticament sigui possible. Amb la victòria de les arlequinades, el CE Manresa ja es queda sense possibilitats d'arribar al liderat, cosa que segueixen somniant EF Montcada i FC Martinenc. A la part baixa, la UE Tàrrega agafa aire i posa ja el descens a 6 punts, mentre que dels 4 últims sols puntua la UE Rubí.

diumenge, 14 d’abril del 2013

Just empat en un atractiu derbi

La Planada i Sant Quirze es varen repartir els punts en un partit on els dos equips varen donar una bona versió de si mateixos


Tarda de diumenge, amb força sol i tarda de futbol al Municipal de La Planada Can Deu on a les 16 hores disputaven el partit corresponent a la jornada 25 de Lliga de Primera Catalana, la UD La Planada i el FC Sant Quirze, supervisat i xiulat per Santiago Íñiguez que no va tenir gaires complicacions, ja que l'encontre va ser força net a pesar de dues lesions, una per equip.


Susana Crespo debutava per les visitants (Foto: Jordi Romagosa).

Resultat excessiu per els mèrits dels dos equips

El Sabadell només va poder plasmar la seva superioritat a la segona part, on el Soses va acabar rebent un seriós correctiu


Mayo va obrir el marcador per a les locals (Foto: Jordi Romagosa).

Aquest dissabte, a les 20 hores s'havia d'iniciar el partit corresponent a Primera Catalana de futbol femení entre les locals, un líder CE Sabadell i les lleidatanes es va haver de retardar mitja hora per el retràs acumulat en els partits anteriors a Olímpia, però va començar sota l'atent arbitratge de Pablo de la Iglesia en un vespre on afortunadament la temperatura va tractar bé als aproximadament centenar d'assistents al partit.

dissabte, 13 d’abril del 2013

El rival d'avui: Soses Femení

El Centre d'Esports afronta la 25ena jornada de Lliga rebent a les 20.00 hores al conjunt blaugrana


Aquest dissabte, 13 d'Abril, es disputa a la Ciutat Esportiva Olímpia un interessant CE Sabadell-Soses Femení, de Lliga, on les locals, capdavanteres de la categoria, reben a les lleidatanes, en setena posició, completament salvades i que volen lluitar per arribar a la cinquena plaça, actualment a 3 punts, en un partit que serà xiulat per Pablo de la Iglesia.


-

divendres, 12 d’abril del 2013

Sandra Navarro, jugadora del Sabadell: "Para mi, el futbol lo es todo" (Part II de II).

A la UE Castellar, on va estar 3 temporades (2004-07).

Tens algun rival contra el que surtis amb una motivació afegida?

Doncs amb Les Garrigues, ja que al ser un rival al que veia molt difícil, vaig sortir amb molta més motivació i molta més pressió que en altres partits.

dijous, 11 d’abril del 2013

Sandra Navarro, jugadora del Sabadell: "Para mi, el futbol lo es todo" (Part I de II).

Sandra, a la UD Lourdes la campanya 2008-09.

Sandra Leonor Navarro és una de les jugadores noves a l'equip, però coneix molt bé el Centre d'Esports, ja que en anteriors temporades va defensar l'elàstica arlequinada fins i tot en partits de Superlliga, la màxima categoria. Per això, la samarreta li queda com un guant, i als seus 32 anys, torna a vestir d'arlequinada, sent una jugadora que atrau visualment per el seu fort xut, la seva col·locació sobre la gespa i la contundència que acostuma a tenir al treure la bola, això si, sense rebre excessives amonestacions.

Com vas descobrir el futbol?

dimecres, 10 d’abril del 2013

Jornada 24, amb canvis importants

El Manresa queda ja fora de la lluita per el títol, i a la zona baixa el Seagull i el Barceloneta guanyen i agafen aire


Aquesta jornada estava marcada per el descans de Segona Divisió nacional i com a conseqüència d'això alguns equips han baixat a algunes jugadores als seus filials, amb el que aquesta jornada s'han donat alguns resultats que a simple vista semblen sorprenents.

Ruth i Lídia en una jugada del derbi de dissabte (Foto: Pedro Salado).

dimarts, 9 d’abril del 2013

Saben donar la cara

Les jugadores del Juvenil A guanyen 3-1 al Pallejà i s’apropen a la permanència


Partit disputat a la Ciutat Esportiva Sabadell-Olímpia el dissabte, 6 d'Abril del 2013, i que estava marcat pels esdeveniments que la darrera setmana havien rodejat l'equip. La destitució del cos tècnic, sumat a la marxa de Manu Lanzarote, feien presagiar un partit on les arlequinades els podia costar estar concentrades sols en el futbol.
L'equip va sobreposar-se a tots els obstacles per guanyar els 3 punts (Foto: Pedro Salado).

dilluns, 8 d’abril del 2013

La qualitat individual decideix un derbi entretingut

El Centre d'Esports s'imposa, per 0-2, al camp del Sant Quirze en un partit on les locals varen plantar cara a les líders


Matinal del diumenge al camp del Sant Quirze, sota un sol que escalfava als aproximadament 200 espectadors presents al camp, que van veure un encontre net, amb dos equips que varen posar els ingredients necessaris per a poder veure un bon partit.
Partit molt atractiu entre els dos equips vallesans (Foto: Pedro Salado).

dissabte, 6 d’abril del 2013

Més que tres punts en joc

El Sabadell visita el Municipal de Sant Quirze en un derbi comarcal on moltes jugadores es retrobaran amb el seu passat


Aquest diumenge, 7 d'Abril, a les 12.00 hores, el FC Sant Quirze rebrà al Centre d'Esports Sabadell en partit corresponent a la Jornada 24 de Lliga de Primera Catalana femenina, en un encontre que dirigirà la col·legiada Dévani Cervantes.

El Sabadell busca sentenciar l'ascens el més aviat possible.

dijous, 4 d’abril del 2013

Reforç per a l'esprint final

El Centre d'Esports fitxa a Lídia Pérez per afrontar la part final de la lliga amb més garanties


La experiència és un grau i per això el Sabadell ens sorprèn amb una incorporació d'última hora per consolidar l'equip en el liderat i poder encarar amb més tranquil·litat el final de lliga, en un equip, que castigat per les lesions i acumulant el cansament del ritme alt que porta tota la temporada, en algunes jornades, amb alguna sanció, ha hagut de recórrer a jugadores del Juvenil A, que s'està jugant la permanència a Primera Divisió.

(Foto: UD Lourdes).

dimecres, 3 d’abril del 2013

Torneig de Setmana Santa a Manresa (II de II)

L'Infantil aconsegueix una excel·lent tercera plaça en un torneig amb 15 participants i amb equips de força nivell


Les arlequinades es refan moralment, d'un campionat de lliga on estan per sota de l'esperat, en el Torneig S.Gol de Manresa, on aconsegueixen batre a equips com Atlético de Madrid, Espanyol o Sant Gabriel, i perdent sols un partit en tot el campionat, el que els va enfrontar a semi-finals contra l'equip local, un CE Manresa que va guanyar el torneig.


Gran paper de l'Infantil amb tercera plaça aconseguida (Foto: Pedro Salado).

dimarts, 2 d’abril del 2013

Torneig de Setmana Santa a Manresa (I de II)

El Sabadell va assistir amb dos equips, Juvenil e Infantil al torneig que s'organitza al Bages, donant una bona imatge


La base arlequinada va assistir al torneig S.Gol que organitzava el Manresa, amb un Juvenil barreja de l'A i el B, que va fer un torneig força digne per acabar en la sisena plaça. L'equip, enquadrat al Grup A, va aconseguir 1 victòria, 1 empat i dues derrotes a la primera fase, quedant en tercera plaça del grup, i va jugar-se la cinquena plaça final del torneig contra el CE Sant Gabriel, perdent el partit per 3-0.


Les matalasseres, campiones Juvenils (Foto: Atlético de Madrid).