dilluns, 30 de setembre del 2013

Segona jornada a Preferent

Els equips ja comencen a demostrar el seu vertader nivell


Segona jornada i alguns equips ja comencen a demostrar les seves intencions per aquesta Lliga de Preferent catalana en la seva temporada 2013/14. La UE Vic va guanyar a casa d'una altre aspirant a l'ascens, el CF Lloret, per 0-2 i demostra per que és el gran favorit. A part de les lloretenques, la EF Bonaire guanya al camp del At. Prat i suma en un camp d'un altre dels favorits els seus primers punts. El líder, el sorprenent CF Pallejà, batent al Santa Eugènia per 5-0 i fent plé de punts, i la decepció, és la suspensió de nou del partit del FC Sanfeliuenc, presentant-se els seu rival al camp de les del Baix Llobregat i argumentant el club local que havien demanat l'aplaçament del partit.


Gisela porta 2 gols aquesta temporada.

diumenge, 29 de setembre del 2013

CE Sabadell - Sant Quirze de Besora 4-1

Els 3 primers punts arriben al primer partit a casa


La contundent derrota en el primer partit de temporada, aixecava recels entre part de l'afició arlequinada, però desprès de la contundent victòria d'avui, acompanyada del bon joc que s'ha desplegat, demostren que a Vic es va perdre contra un equip que està cridat a ser el favorit per l'ascens i a lluitar per a sentenciar la lliga. En canvi, a Olímpia, s'ha vist avui el vertader potencial d'aquest equip, que té plantilla i joc per assegurar-se una permanència prou tranquil·la a Preferent.


Patri Ballesteros (12) celebra el seu primer gol oficial amb el sènior.


dissabte, 28 de setembre del 2013

Primer partit a casa de les arlequinades

Debut a casa contra un rival directe en la lluita per la permanència

Aquesta setmana, el CE Sabadell FC rebrà al UD Sant Quirze de Besora, en el primer partit com a locals en la categoria de Preferent, i ho faran a la ciutat esportiva Olímpia, el Diumenge, 29 de Setembre a les 12.15 hores, que en principi serà l'horari en el que les arlequinades disputaran la majoria dels seus partits a casa. El partit el dirigirà el senyor Fèlix Colomer.


-
CE Sabadell - UD Sant Quirze de Besora

Sorprenent iniciativa

Contra la crisi, facilitats per a les futboleres


La Escola Femenina Manu Lanzarote, a poc de començar la lliga, teu una sorprenent iniciativa per acabar d'omplir alguna de les places lliures que queden en els seus equips. Conscients de la dura situació econòmica de moltes famílies i la necessitat de formació, no sols esportiva, a poc d'iniciar la temporada, consideren que no ha de quedar-se cap noia que vulgui practicar el seu esport, sense jugar a futbol, i llencen el Fora quotes:

(Notícia complerta a: Escola Femenina Manu Lanzarote)

Fora quotes: ”Ara més que mai, cap noia sense jugar a futbol”
Posted on 
L’Escola Femenina Manu Lanzarote no és només un club de futbol, es tracta d’una entitat que aposta fermament per la formació de les noies. L’objectiu és fomentar l’aprenentatge de les noies, no només en la pràctica de l’esport, sinó en tots els àmbits de la seva vida, como ara els estudis i uns valors fonamentals com són la humilitat, la superació o el respecte cap als altres.
Es tracta, al cap i a la fi, d’un projecte basat en la formació a través del futbol, pel que entenem que la formació no ha de tenir un cost. És per això, que L’Escola Femenina Manu Lanzarote ha decidit eliminar totes les quotes. Sota el lema “Ara més que mai, cap noia sense jugar a futbol” l’Escola continuarà oferint tots els serveis addicionals com les classes de repàs per a les jugadores i el curs de monitores per a les més grans.
L’Escola Femenina Manu Lanzarote és conscient de les dificultats que estan patint moltes famílies i amb aquest gest vol apostar per la formació de les noies i que els aspectes socioeconòmics de les famílies no siguin un impediment perquè totes les noies puguin gaudir de la pràctica d’aquest esport.

divendres, 27 de setembre del 2013

Segona jornada i primer derbi

EF Montcada i FC Sant Quirze disputaran el primer derbi vallesà de la temporada


Aquest Diumenge, 29 de Setembre, a les 18.00 hores, es disputarà al Municipal de Can Sant Joan un enfrontament entre l'equip local, la EF Montcada, i les visitants, el FC Sant Quirze, que voldran seguir sense conèixer la derrota en aquesta temporada. Serà un partit molt interessant, ja que son dos equips on més que individualitats, destaquen el bloc, sent conjunts molt treballats i amb jugadores que saben col·laborar en equip.

-

dijous, 26 de setembre del 2013

La cantera del CE Sabadell

La base del club arlequinat


Una nova temporada comença al futbol base i us donem a conèixer la estructura d'un dels clubs del Vallès. El CE Sabadell FC, institució fundada el 1903 i on fa anys que també tenen equips i condicions per a que les noies es formin en el futbol femení, aquesta temporada comptarà amb set equips, el sènior i sis més que composaran la estructura formativa. Us presentem en aquest article, els equips i categories, a part del Sènior, conduïdes per Carlos Arean i Carlos Ortega, que composen la piràmide del club.

Corredera, Vicky Losada i Alèxia, tres ex-arlequinades campiones de Lliga.

dimecres, 25 de setembre del 2013

Les diverses categories en marxa

Les categories del futbol femení al dia


A Primera divisió es va viure ja la tercera jornada de lliga, i ja es comença a veure que el FC Barcelona va entendre l'avís de la derrota a la final de la Copa Catalunya. Aquesta setmana, mantindrà el liderat a costa d'haver apallissat al Granada CF per un contundent 10-0. Les acompanyen amb tres victòries un Athletic que va guanyar al RCD Espanyol per 3-0 i un València CF que va fer el mateix resultat que les basques sobre el Transportes Alcaine. Rayo Vallecano i UD Llevant varen empatar 0-0 i queden amb 7 punts, els mateixos que té el CE Sant Gabriel, que va guanyar 5-0 al Collerenc. El Llevant les planes, per la seva part, aconsegueix la seva primera victòria a la lliga sobre l'Oviedo, per 2-1 i suma ja 4 punts per allunyar-se del descens.

La Escola Valls debuta guanyant (Foto: Francesc Fàbregas).

dimarts, 24 de setembre del 2013

Primera jornada a Primera catalana Grup II

Comença la competició amb 2 victòries i 1 empat vallesans


La primera jornada del Grup II de Primera catalana s'ha disputat el passat cap de setmana, i es comencen a veure ja en competició oficial que ens pot oferir aquesta temporada la categoria. UD La Planada, EF Montcada, CE Sant Gabriel C i CS Juan XXIII guanyen els seus partits i sumen els 3 punts. El Sant Quirze empata 2-2 a casa contra el CE Júpiter.


Zaira vigila a una rival del CE Júpiter conduïnt la pilota.

dilluns, 23 de setembre del 2013

Primera jornada a Preferent

La Unió Esportiva Vic comença marcant territori


Les vigatanes comencen a demostrar per que son les favorites del grup, i Lloret, Prat, Llerona, Pallejà i Riudeperes també guanyen en el seu debut. El Bonaire comença amb mal peu i la notícia destacada és la no compareixença del FC Santfeliuenc en el primer partit de lliga.


diumenge, 22 de setembre del 2013

UE Vic - CE Sabadell 5-1

Debut i dur correctiu davant el rival més difícil


Les arlequinades es presentaven a la capital osonenca amb una difícil missió, com era puntuar al camp d'un equip que la temporada passada va baixar de Segona divisió nacional i aquesta temporada no ha escatimat esforços per a composar una plantilla que les torni a la categoria perduda al primer intent. Les locals, però, han demostrat ser un equip potent i que es pren molt seriosament el repte de firmar el títol i aconseguir l'ascens el més aviat possible, golejant a les sabadellenques.


dissabte, 21 de setembre del 2013

El debut més difícil

Les arlequinades viatjaran a Vic per disputar la primera jornada


El CE Sabadell de Carlos Areán i Carlos Ortega, debutarà a Preferent al camp de la UE Vic, equip que va baixar la temporada passada de Segona divisió nacional i segurament el gran favorit al títol de la categoria, amb una complerta plantilla feta per el que havia de ser l'entrenador del projecte, Jordi Garcés, però que per motius laborals no podrà dirigir-la. Així, la directiva osonenca ha confiat la continuació de la feina a en Jordi Serra per a assolir el retorn a la divisió perduda.


 - 
UE Vic - CE Sabadell FC

dijous, 19 de setembre del 2013

Primera Catalana (i III)

Grup amb moltes novetats


Aquest és un dels grups amb canvis més notoris a la Primera Catalana, on es viu molt més i amb més intensitat el futbol. Al final, no hi és inclòs la EF Montcada, que torna al Grup II desprès d'aquest accidentat estiu, ni la UD Sant Quirze de Besora, que torna a Preferent desprès de que un descens compensat s'anul·lés amb la desaparició del Nàstic a Segona divisió nacional.


La UE Cabanes, el favorit del grup.

dimecres, 18 de setembre del 2013

Primera Catalana (II)

El grup de la UD La Planada, FC Sant Quirze i EF Montcada


Avui toca analitzar el Grup II de la categoria, on hi han els tres equips de la territorial Vallès Occidental-Sabadell i el representant de Terrassa. UD La Planada, Sant Quirze del Vallès i EF Montcada, tindran com a rival al Juan XXIII de Terrassa, en el que segurament és el grup més dur dels tres de la categoria.


UD La Planada, volen seguir celebrant bones campanyes.

dimarts, 17 de setembre del 2013

Primera Catalana (I)

El grup del sud de Catalunya


El Grup I, que ens ocupa avui, com ja va sent habitual, estarà composat per equips de part de Barcelona, Tarragonès i les Terres de l'Ebre, i com a conseqüència dels canvis ocorreguts aquest estiu, el grup perdrà al FC Santfeliuenc, equip que al final ha pujat a Preferent, e incorporarà al filial de la UE Sant Andreu.


El Sant Cugat vol recuperar la categoria (Foto: Pedro Salado).

divendres, 13 de setembre del 2013

Posem al dia les categories

Un estiu complicat on les desercions han remogut les categories del futbol femení


Primer va ser el Girona FC que intentava desprendre's del futbol femení de Segona divisió nacional i desprès, quan tot semblava que s'arreglaria amb l'Igualada CF agafant la seva plaça, va venir el terratrèmol final amb la Escola Valls de Futbol. Tots aquests moviments, han tingut reflex en les categories inferiors del futbol femení català, i avui us els intentem esclarir.


El FC Santfeliuenc acaba pujant a Preferent.

diumenge, 8 de setembre del 2013

Henrika Gustytė, una internacional en el futbol modest català

L'Escola Valls Futbol, torna a competir aquesta temporada amb una internacional a les seves files

Us portem avui, la història d'una jugadora nascuda el 1 de Setembre de 1989, a Naujoji Akmenė, una jove vila lituana, que va ser fundada tot just el 1952 al voltant de l'activitat cimentera de la zona, al nord del país, i que amb uns 12.400 habitants, ha donat a la seva selecció nacional a una centrecampista amb força futur. Afortunadament, en els camps de Primera Catalana femenina, en el seu grup I, podran gaudir del seu joc setmanalment, ja que actualment està jugant a l'Escola Valls Futbol.

Henrika amb la selecció (Foto: www.sportas.delfi.lt)

divendres, 6 de setembre del 2013

Una nova baixa a Segona Divisió nacional

La Escola Valls Futbol es retira i no començarà la competició


Ahir al vespre, saltava la sorpresa amb la retirada de la Escola Valls Futbol, més coneguda a Segona Divisió nacional com a 'Nàstic', ja que fa dues temporades el club de la ciutat de Tarragona va cedir la plaça a l'escola vallenca. El club, no pot fer front al pressupost per disputar la categoria i es retira, complicant encara més el calendari, on si finalment el CF Igualada segurament substituirà al Girona FC, no se sap que es farà amb aquesta plaça, i la RFEF haurà de prendre una decisió ràpida, ja que la primera jornada es disputa el cap de setmana del 14 i 15 de Setembre.

Va caure el campió de la passada campanya, per motius econòmics i encara s'estaven fent gestions des de la FCF per que la RFEF inclogués a un altre equip català en la seva plaça, el CF Igualada, i tot semblava que les males notícies de l'estiu es podien quedar sols en el Girona FC, i avui el sots-campió, el Nàstic, com el coneix molta gent, la Escola Valls Futbol, decidien que no seguirien en competició, sols 10 dies abans de començar-la i amb la pretemporada a plé rendiment.

L'equip, deixa així la competició desprès de que les dues últimes campanyes firmés dos sots-campionats de la categoria, per no poder fer front al pressupost per disputar la competició, i deixant a les jugadores i cos tècnic sense equip a pocs dies de començar-la, i havent de reorganitzar l'equip. No se sap encara si demanaran la seva inclusió a Preferent o el seu filial, a Primera Catalana, Grup I, serà el primer equip femení de la entitat.

Ara, la RFEF haurà de decidir si a Segona Divisió nacional hi competeixen els 13 equips que en resten (si inclouen a les igualadines), o repesquen a algun equip per a mantenir-ne 14. Si opten per aquesta última opció, serà la FCF la que tindrà la patata calenta a les mans, intentant incloure un altre equip català a la categoria i re-composant la categoria de Preferent.

Més informació a:
El travesser. ÚLTIMA HORA
El travesser: EDITORIAL

dijous, 5 de setembre del 2013

Canvis d'última hora

La desaparició del primer equip del Girona FC comporta canvis inesperats


Avui saltava la notícia. Desprès de que el Girona FC anunciés que no seguiria a Segona Divisió nacional, començaven moviments de diversos equips per a quedar-se la plaça, i finalment, semblava que seria la EF Bonaire la que es faria amb ella, i fins i tot ja s'havia buscat la fórmula legal per que així fos, però avui mateix, tot s'ha girat.

Possible retorn de la EF Montcada al Grup II de Primera Catalana.

diumenge, 1 de setembre del 2013

Campiones per sorpresa

El RCD Espanyol aconsegueix la seva cinquena Copa Catalunya als penals


Contra tot pronòstic, les periquites aconseguien guanyar per cinquena vegada aquesta competició, tot i que no eren les favorites per aconseguir el títol i trencant la ratxa de quatre campionats consecutius del FC Barcelona, les seves rivals avui, en un partit on inicialment les blaugranes s'han avançat en el marcador, però a pesar de mantenir més en el seu poder la pilota, les blanc-i-blaves els han anat guanyant terreny i desprès d'empatar en la segona part, han aconseguit endur-se la copa a casa en la tanda de penals.


Les Blanc-i-blaves aconsegueixen recuperar el títol (Foro: Pedro Salado).