divendres, 24 de gener del 2014

Amistós: CF Pardinyes - Andorra 6-0

Derrota de les pirinenques en un partit per testar el nivell de la selecció


La Federació Andorrana de Futbol fa un pas més en el creixement del futbol del petit país dels Pirineus i en el futbol femení del país, amb la creació de la selecció sènior andorrana, que va debutar ahir, en el seu primer partit internacional, en un amistós contra l'equip lleidatà del CF Pardinyes, que disputa la lliga de categoria Preferent de la Federació Catalana de Futbol.

Debut de la selecció sènior andorrana (Foto cedida per la FAF).

Les 22 noies dirigides per en Joan Carles Ruiz, van fer el seu debut doncs en el Municipal de Pardinyes de la ciutat de Lleida, contra l'equip local, molt rodat i amb molta qualitat a les seves files i varen comprovar que encara hi ha molta feina per fer per a poder competir contra altres seleccions europees amb garanties, i varen perdre el partit per un contundent 6-0, rebent tres gols a la primera part i tres més a la segona davant un equip que va prendre's el partit molt seriosament.

Per part de les locals, el CF Pardinyes va jugar amb: Penti, Patri, Marta, Gemma Barberà, Alexandra, Alba, Astrid, Anna Oriach, Rous, Xowi i Marta Garcia, i també varen intervenir durant el partit: Gema, Irma, Tere, Rebe i Laura.

L'equip Andorrà va fer el debut amb Maria Alexandra Cardoso (portera), Alba Cayuelas, Andrea Sousa, Daniela Rodrigues, Ana Caterina Rodrigues, Tania Sánchez, Teresa Morató, Marina Fernández (capitana), Cristina Sánchez, Marta San Juan i Samantha Reyes. També varen intervenir durant el partit: Luna Marcet (portera), Cristina Hormigo, Ingrid Punzano, Claudia Rodríguez, Beatriz Moreno, Margot Llobera, Jessica Martínez, Claudia Cerdà, Alba López, Tania Farreras i Maria Ruzafa.

Els gols van ser materialitzats per: Alba Suárez (2), Xowi (2), Gema i Anna Oriach.

El CF Pardinyes va ser el primer rival d'Andorra (Foto: www.cfpardinyes.org)

La selecció per la seva primera cita contra un rival amb qualitat va escollir a 11 jugadores de l'ENFAF, 7 del FC Encamp, 1 del CF Tordera i 3 més ex-jugadores de l'ENFAF. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada