dijous, 23 de gener del 2014

CD Badia del Vallès

Un Infantil-Aleví per tornar a començar

El CD Badia del Vallès tradicionalment ha tingut equips de futbol femení i de la ciutat sempre han sortit un bon número de jugadores, algunes amb força qualitat, però la passada temporada, l'entitat ja es va quedar sols amb un sènior femení i a finals de temporada, l'equip es va desfer per diverses circumstàncies. Aquesta campanya 2013-14, el club va tornar a intentar-ho i al final va aconseguir organitzar un equip, de base, un Infantil-Aleví que avui mereix la nostre atenció.


Avui coneixem al futbol femení del CD Badia.

L'equip actualment ocupa una còmode onzena plaça a la lliga, a pesar de que a la primera jornada va perdre a casa contra el Vilassar de Mar, actual líder de la competició, però actualment porta ja quatre partits guanyats dels 12 que ha disputat, a pesar del handicap d'una lesió important en les seves files, com és la lesió de genoll de Danae Santos i d'una baixa molt important, Lucía Hernández va ser fitxada per el RCD Espanyol vista la seva progressió, afectant força a l'equip, puix que la jugadora ocupava una de les posicions més complicades sobre un camp, la porteria.

Integrat a l'escola de futbol Badia del Vallès, Ivan Sánchez, David Hernández i Susana Crespo varen començar la temporada anant sumant efectius per intentar fer un bon paper a Segona divisió grup IV, composat de 16 equips, i un dels més competitius de la categoria, amb equips molt potents com son la UE Vilassar de Mar, que volen recuperar la categoria que varen perdre la temporada 2011-12, havent fet ara una plantilla amb totes les jugadores infantils, i els filials de la PBB La Roca o el Vic-Riuprimer. Aquests tres equips son els que lideren la competició. També comparteixen grup amb Arrabal-Calaf Gramenet, Fundació Esportiva Grama, Santa Sussanna, Santvicentí, Cerdanyola Mataró, Molinos, Alella, CE Seagull, FC Martinenc, Martorelles, Vilanova del Vallès i Santa Perpètua.


Lucía Hernández, ex-jugadora del club (Foto: Susana Crespo).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada