diumenge, 19 de gener del 2014

CE Sabadell - EF Bonaire 2-0

El treball porta a l'equip a una nova victòria

El Sènior femení del CE Sabadell va superar a la EF Bonaire per 2-0 en el partit de la quinzena jornada, que tancava la primera volta de la Lliga, i ho va fer en un partit molt equilibrat, que es va decidir per petits detalls que van fer que les arlequinades aconseguissin sumar els tres punts en un partit on la igualtat va ser la nota dominant.

Les arlequinades varen donar una bona imatge (Foto: Jordi Romagosa).

Al principi del partit, l'equilibri inicial es va anar tornant en un domini visitant, amb més presència de les verdes que tenien més presència ofensiva, però que la defensa sabadellenca va saber tallar en tot moment, amb molt bona col·locació i anticipació, arribant pocs cops el perill a mans d'una segura Inés. A partir dels vint minuts, però, Mayo i Gisela varen començar a imposar-se al mig del camp i el joc arlequinat va començar a fluir, fins que una entrada per l'extrem dret, al minut 35, Amanda va rebre la bola i va col·locar una pilota al segon pal, on Patrícia Ballesteros va connectar un xut dur per fer el 1-0, aprofitant que Vázquez havia atret a les centrals amb la seva entrada. Amb la mínima renta les arlequinades varen asserenar el joc i es va arribar a la mitja part del partit.

Al segon temps, les locals varen sortir amb ganes de sentenciar, mentre que les egarenques intentaven sense gaires idees aconseguir l'empat, però poc a poc es va veure que seria el Sabadell el que tindria les millors opcions, i així seria quan al minut 59, Ruth rebria a la línia de l'àrea gran una bola que suaument col·locaria per sobre de la portera visitant, Delia. Amb el 2-0, la tranquil·litat i la solidesa seria el segell de les arlequinades, que fins i tot varen fer debutar a Anna Canyís amb el primer equip, que va tenir uns minuts per demostrar que la cantera arlequinada té moltes joies per seguir descobrint. El partit es va anar apagant i els tres punts van quedar a casa.

Amb aquesta victòria, el CE Sabadell es posa amb 20 punts, en novena plaça i amb 13 punts sobre la primera plaça de descens.