diumenge, 26 de gener del 2014

CE Sabadell - UE Vic 3-5

Les arlequinades van caure en els minuts finals

El Sènior Femení del CE Sabadell, no va poder superar a la UE Vic, que necessitava guanyar per assaltar el liderat, i al final va cedir en els últims minuts, on les noies de Carlos Arean no varen poder aconseguir aturar les escomeses d'un equip que està fet per optar per el títol de Preferent i el consecutiu ascens de categoria, que es va acabar emportant els tres punts cap a la capital d'Osona guanyant per un espectacular 3-5.

Arantxa va posar per davant temporalment a les arlequinades.

L'encontre va començar relativament malament per a les arlequinades, ja que ràpidament les visitants es varen posar per davant del marcador, quan al minut quatre Júlia Roca batia a la portera local posant el 0-1 al marcador, però les vallesanes varen reaccionar molt bé, atrevint-se a portar el pes del joc, i en una de les seves arribades, un xut de Mayo no va poder ser aturat per Judith Lira que en segona instància no va poder aturar el xut a boca de canó d'Amanda que va empatar en el minut 14, posant el 1-1 que tornava a igualar el partit. A partir d'aquell moment, molta igualtat, però la ocasió més clara la va tenir quasi a la mitja hora de joc les vigatanes, amb una pilota estavellada al pal, però el marcador no es mouria més, arribant al descans amb l'empat.

Al segon temps, el Sabadell sortiria imposant-se sobre el rectangle de joc, i Arantxa faria el 2-1 al minut 48 en un contracop. Llavors, poc a poc el Vic aniria guanyant terreny, i arribaria l'empat, al minut 61 per mitjà d'Ester Clopés i dos minuts desprès, el 2-3, obra d'Elisabet Roca. Les arlequinades semblaven molt tocades, però la fortuna els somriuria momentàniament, quan Núria Sala es faria al minut 82 el 3-3, però en els últims minuts les vigatanes tindrien el cap més fred, i la experiència d'algunes de les seves components acabaria sent clau per superar a les vallesanes que van voler anar a per la victòria, però que va arriscar en excés amb una defensa molt avançada que Núria Lisó i Ester Clopés, als últims quatre minuts, varen superar per materialitzar el 3-5 final.