dissabte, 18 de gener del 2014

La prèvia: CE Sabadell - EF Bonaire

Derbi vallesà per seguir sumant


Aquest diumenge, a les 12.30, el CE Sabadell rep a la EF Bonaire al Poliesportiu Olímpia de Sabadell, en un encontre pertanyent a la categoria de Preferent, on  Martí Lázaro xiularà un derbi entre els dos equips de les co-capitals del Vallès Occidental, amb molta igualtat entre les dues esquadres, situades en novena i desena plaça respectivament, separades per sols dos punts.

-
CE Sabadell FC - EF Bonaire

El derbi no es disputa oficialment des de la temporada 2010-11, que es va jugar a la Lliga de Primera Catalana dos resultats favorables a les egarenques que tenien un equip impressionant. A l'anada, a Terrassa, van caure per un dur 6-0 (Crònica), i a la tornada, a Olímpia, per un escandalós 0-8 (Crònica), en una temporada on les verdes van pujar a Preferent, en la creació de la categoria.

Llavors, la temporada 2011-12, van mantenir l'equip i van tornar a fer una temporada excepcional, quedant terceres i pujant de Preferent a Segona Nacional, fent la cirereta de la temporada eliminant a la Copa Catalunya al Cerdanyola FC a la ronda prèvia de la competició, encara que caient a setzens. No va poder aguantar però la plantilla i a la temporada 2012-13, a Segona nacional va patir el descens a Preferent, quedant a més en la última plaça, en una temporada on va aconseguir sols 1 victòria i 3 empats en 26 partits. Aquella temporada, l'equip va caure a la Copa Catalunya a vuitens de final a mans de la ECF Les Garrigues per 4-3.

Aquesta temporada, varen iniciar la campanya amb l'objectiu d'estar a la zona alta de la classificació, però l'equip va començar amb una dinàmica de nervis i de resultats irregulars, que ha mantingut fins la setmana passada, on va empatar en un partit impressionant tàcticament 0-0 contra un gran equip com la UE Vic. Acumula 15 punts en 13 partits, aconseguits en 4 victòries, 3 empats i 6 derrotes, sumant 20 gols a favor i 26 en contra.

La seva màxima artillera és Sandra Sáez, veterana jugadora amb 28 anys i que porta 7 gols, seguida per Ságrida, Mínguez, Velasco i Sònia León amb 3 gols. Sota pals, la francesa Delia Moulin és actualment la titular de l'equip, en perjudici de la ex-arlequinada Laura Segura. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada