dissabte, 25 de gener del 2014

La Prèvia: CE Sabadell - UE Vic

Les segones classificades visiten Olímpia


Dur compromís el que tenen les noies de Carlos Arean i Carlos Ortega aquest diumenge, a les 12.15 al seu feu, amb arbitratge de Fèlix Colomer i contra la UE Vic, un equip amb una plantilla de luxe que ja no sols pensa només en l'ascens, si no en adjudicar-se el títol de Preferent.

-
CE Sabadell - UE Vic

Difícil partit per a les arlequinades que rebran a un equip amb molta qualitat individual, amb jugadores molt experimentades i amb molt recorregut en el món del futbol, però complimentades amb algunes canteranes que apunten amunt en el món del futbol i visiten Olímpia en el primer partit de la segona volta. A l'anada, a Vic, les osonenques es varen imposar per un contundent 5-1 (Crònica) que de ben segur les vallesanes intentaran venjar.

La UE Vic ha aconseguit la segona plaça provisional aquesta lliga amb 32 punts sumats en els 14 partits que ha disputat, havent guanyat 10 d'ells, sumat dos empats i sols havent perdut dos, sumant 36 gols a favor (la cinquena millor marca de la categoria) i havent-ne rebut sols vuit, sent, amb diferència l'equip menys golejat de la Lliga.

Una de les seves màximes golejadores, Elisabet Roca, porta vuit gols i com a curiositat podem dir que és ex-arlequinada, concretament va defensar els colors del CE Sabadell des del 2003 al 2006, a Segona nacional. També porta vuit gols Carla Ventura, ex-jugadora també de Segona nacional, però en el seu cas hi va jugar la passada temporada defensant els colors del Nàstic. Set gols porta la juvenil Núria Liso.

Defensivament, com hem comentat, és un equip que sols ha encaixar en els 14 partits disputats, 8 gols, amb una defensa molt organitzada i compacta, que a més, quan és superada és complimentada sota pals amb la manlleuenca Judith Lira. Aquesta portera va fitxar aquesta temporada per l'equip vigatà provinent del RCD Espanyol, on va disputar també la lliga de Segona nacional, on ja destacava per les seves qualitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada