dissabte, 11 de gener del 2014

La prèvia: Santa Eugènia - CE Sabadell

Desplaçament a Girona per a les arlequinades


Aquest diumenge, el CE Sabadell intentarà sumar en el partit que disputen al camp del Santa Eugènia, aquest Diumenge, 12 de gener, a les 17 hores contra les locals, un equip gironí que ocupa la quinzena plaça classificatòria i que està obligat a sumar per a no perdre opcions de lluitar per les posicions de permanència, les quals es troben a cinc punts per sobre d'elles, en un partit que xiularà Sergio Jiménez.

-
Santa Eugènia - CE Sabadell FC


El Club de Futbol Parroquial Santa Eugènia, és un equip que des de la creació de Preferent femenina disputa la categoria, quedant en una excel·lent sisena plaça la temporada 2011-12 i en onzena posició la passada campanya 2012-13, i per tant no estan acostumades a patir tant com aquesta actual temporada a la lliga, factor psicològic que ajuda a comprendre per que un equip amb una plantilla de garanties es trobi amb aquestes dificultats.

La seva quinzena posició, està determinada per haver aconseguit sols quatre punts en els 12 partits que ha disputat, havent guanyat solament un partit, contra el CE Llerona, un equip de la zona alta, per un contundent 4-1 i havent empatat un altre partit, contra la EF Bonaire per 1-1, perdent els altres 10 partits jugats. Els 4 punts sumats, els ha aconseguit a casa, en els cinc partits que hi ha jugat. És un dels dos equips menys golejadors del campionat, amb sols 14 gols marcats, en canvi, defensivament son força millors, sent la dotzena millor defensa, havent encaixat 33 gols.

Les seva jugadora més destacada, en zona ofensiva, és Anna Arnau, jugadora amb 21 anys i que ha jugat anteriorment a la UE l'Estartit, tant a Segona divisió nacional, com alguns minuts a Primera, la temporada 2011-12. Per contra, defensivament podem destacar la seguretat de Marina Vinardell sota pals, una jugadora que a pesar de tenir sols 17 anys i ser la primera temporada a l'equip, demostra un excel·lent nivell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada