dilluns, 13 de gener del 2014

Parroquial Santa Eugènia - CE Sabadell 3-3

Un punt a pesar de tot

El Parroquial Santa Eugènia va rebre la visita del CE Sabadell en un duel on els dos equips van lluitar per sumar els tres punts i on al final es varen haver de conformar amb un, amb un resultat final de 3-3, força injust per el que es va veure sobre la gespa, però força valuós per a les arlequinades, que van veure com els xiulaven tres penals en contra durant el partit.

Natalia va aturar un dels tres penals.

Les sabadellenques es desplaçaven amb una baixa important en defensa, Melania, per sanció, però amb el convenciment de que podrien emportar-se algun punt de Girona, i així va ser, a pesar de que no van tenir sort en moments puntuals del partit i amb algunes decisions arbitrals que no varen deixar contentes a la parròquia arlequinada. Desprès d'uns primers minuts igualats, les arlequinades varen agafar el timó del partit, tocant i buscant les millors opcions per a poder arribar a l'àrea contrària, i desprès d'un parell d'oportunitats força clares, seria Patricia Vázquez la que faria el 0-1 al minut 36. Quasi al final del primer temps, un penal llançat per les locals seria aturat per Natalia, fent que s'arribés al descans amb la mínima diferència a favor de les vallesanes.

Al segon temps, i al minut 54, de nou un penal a favor de les locals, aquest molt més dubtós, i l'empat el transformaria Meritxell López. Amb el 1-1 les sabadellenques varen tornar a dominar, i tornant de la seva lesió, Georgina faria al minut 65 el 1-2. El CE Sabadell amb el marcador a favor, tindria més possessió de la pilota i més tranquil·litat, i arribaria el 1-3 de Patricia Vázquez al minut 73, que semblava sentenciar el partit, però de nou, un penal per mans dintre de l'àrea, va ser enviat per la llançadora local al travesser i Núria Roura seria la més llesta de la classe, aprofitant el rebuig per fer el 2-3 al minut 76. El partit es va obrir, i més quan en una altre decisió sorprenent, l'àrbitre treia la segona groga a Georgina per una suposada obstrucció a la portera local en el servei de porta. En el descompte, arribaria la gerra d'aigua freda per a les arlequinades, quan Arianna Costa faria el 3-3 definitiu.

Amb aquest empat, el CE Sabadell suma 17 punts i se situa amb vuit sobre el descens desprès dels 13 partits disputats fins ara.