dilluns, 20 de gener del 2014

Preferent, jornada 15

S'arriba a mitja lliga amb tot en joc

A la zona alta, sols quatre punts separen a les líders, un CF Lloret que va patir per guanyar al fanalet vermell, Santa Eugènia per un ajustat 2-1, de les cinquenes classificades, un CF Pallejà que va empatar 2-2 a casa contra un altre equip que està a la pomada per l'ascens, la PBB La Roca.

La lliga arriba al seu equador (Foto: Roger Benet).

CF Pallejà - PBB La Roca     2-2
Sols un punt separava als dos equips a la classificació i tot feia suposar un partit força igualat, com així va ser. Ja de bon principi, els dos equips van lluitar aferrissadament per el mig del camp, sense dominador clar del joc, però serien les visitants les que al minut 22, pegarien primer amb gol de Laura Petit, que no seria igualat en la resta de minuts de joc de la primera part, que acabaria amb un ajustat 0-1 i amb la impressió de que les visitants eren una mica superiors en el joc. El segon temps, també va començar amb aquesta igualtat sobre la gespa, però amb al pas dels minuts les del Baix Llobregat es van anar creixent, fins que Mireia Lluch va fer el 1-1 al minut 57, encara que poc va durar la alegria local, ja que cinc minuts desprès, Cristina González feia el 1-2. A mesura que el partit anava avançant, semblava clar que les visitants intentaven contenir al rival i que el partit aniria perdent força, però de nou Mireia Lluch al minut 85 empatava. Amb el 2-2, el Pallejà es va llançar més a l'atac i les del Vallès Oriental van haver d'endurir el joc, per emportar-se aquest punt que les deixa en tercera plaça.